Deprem destek listelerine hızlı erişin!
SGK ile ilgili
1 Destekçi

SGK EYT Kapsamında Bağkur'lu Ayrımı

Ali
Ali 31 Ocak 02:40

EYT düzenleme getirilsin. Meclise sunulan sigortalı olanlar 5000 ile 5900 arası günle emekli olacak. İsterse çalışmaya devam edecek ger türlü destek primden faydalanacak. Bağkur'lu isen 9000 günü tam doldurman gerekli olacak. 9000 günü tamamlayan zaten emekli oluyor. Bağkur'lu neden esnek bir düzenlemeden faydalanamıyor. Hepsi aynı statüde olsun 5000 ile 5900 arası faydalansın.

1 Destekçi

1 hafta önce

EYT Bağkur Borç Ödeme

Efendim babam 26 yıldan beri bir şirkette çalışıyor. Bu şirkette çalıştığı sıralarda 6 aylık Bağkur yaptırdı ama 6aydan sonra normal sigortaya devam etti. Eyt den yararlanacak ama diyorlar ki 6aylik Bağkur borcunu öde ondan sonra EYT emeklilik dilekçesini ver diyor ne yapmamız lazım

6 gün önce

SGK 9 Bin Tl Borç Çıkartmış

GSS ile 9 bin tl borç çıkartmışlar. GSS den 5 sene kendi işimi yaptım. Bağkur ve sigorta ödedim,1 senedir de şirketten ödeme yapıyorum. SSK dan beni mi buldunuz parasını alınacak? Zaten zor durumdayız, bir de siz mi batırmaya çalışıyorsunuz milleti?

13 Ocak

SGK Habersiz Sigorta Açılması

20.06.1996 ilk tescil SSK girişliyim yaklaşık 1 yıl pirim yattıktan sonra tarım Bağkur'una geçtim 9 yıl yatırdım daha sonra sigortalı olarak yani4a olarak ise başladım son 3.5 yılımı 4a olarak çalışarak pirimimi doldurdum. 20.12.2022 de işten çıkarıldım ve 21 12 2022 tarihinde 4b tarım bağkurum açıl...

2 Destekçi

1 Yorum

Ben bir BAĞ-KUR'lu olarak kendime çok kötü hissediyorum 94 girişim var 5750 primim var. Neden emekli olamıyorum böyle bir adaletsizlik olur mu büyüklerin bu işi düzeltmesini rica ediyorum