SGK Emekli Maaşıma Zam Yansımadı

14 Nisan

Sürekli iş göremezlik maaşı alıyorum ama henüz son zam maaşıma yansımadı. SGK'yı aradım, henüz bizim için bildirge gelmediğini söylediler. Ben emeklilerle aynı zammı alıyorum, her yıl lütfen ilgilenir misiniz? Yardımcı olabilir misiniz? İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.

SGK
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

SGK Sürekli İş Göremezlik

18 Nisan

Geçirdiğim iş kazası sonucu sürekli iş göremezlik ödeneği altında emekli gözüküyorum. Şu ana kadar, gerek öncesi tüm zamlarda olsun faydalandım. Fakat en düşük emekli maaşı 7500 zammında, maaşımda herhangi bir değişiklik yok. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

SGK İş Göremezlik Gelirine Zam Yapılmadı

17 Nisan

Sürekli iş göremezlik ödeneği almaktayım. Geçen ay Cumhurbaşkanı en düşük emekli maaşının 7.500 Tl olacağını söylemişti bize de yaklaşık %36 zam yapılmasını bekliyorduk. Lakin maaşı aldığımda hiçbir zam yapılmadığını gördüm. SGK yı aradım bu yapılan zammın bizi kapsamadığını söyledi. Aynı şekilde du...

1 Yorum

Gökmen

Evet bende aynı şekilde mağdurum ben 3350 alırken normal emekli 3500 alıyordu sonra 2023 ocak ayı normal emekli 5500 olurken benim yani sürekli işgörmezlik maaşım 4700 oldu öncesi arada 150 varken sonra Arda 800 fark açıldı simdi 2023 nisan ayı açılan fark 2800 oldu

SGK
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.