Deprem destek listelerine hızlı erişin!
SGK ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

SGK Emekli Maaşı Hesaplama Robotu

Abdullah
Abdullah 19 Ocak 11:48

SGK emekli maaşı hesaplama robotu en düşük emekli maaşının dan daha az maaş gösteriyor. 2000 öncesi sigortam olmasına rağmen en düşük emekli maaşının nasıl daha az maaş alırım anlamıyorum. Bu sistemin gerçeği yansıttığını düşünmüyorum. Ama eğer bu maaşı verirse dava açarım. Dava aleyhime sonuçlanır hani derler ya devlet devlete dokunmaz diye te o zaman insan hakları mahkemesine başvururum.

3 gün önce

Sgk Emekli Maaşı Kesilmesi

İş verenin yaptığı yanlış sigorta girişi nedeniyle emekli maaşım kesildi. Gerekli tüm işlemleri yapmama rağmen hala düzeltme yapılmadı. Önümüz bayram ve iş verenin yaptığı hatanın cezasını neden bana kesiyorsunuz? Zaten depremzedeyim. Çok mağdurum. Bir de maaşsız kaldım.

31 Aralık 2022

SGK Yetim Maaşı Kesintisi

12.04.2010 tarihinde babamızı kaybettik babamdan kalan emekli maaşını annem ve iki kız kardeşime paylaştırdılar kardeşim sigortalı işe başladı ve yetim maaşı kesildi bu maaşın anneme aktarılması gerekmiyor mu hiçbir yerde buna cevap alamadık yaklaşık 1 senedir yetim maaşını alamıyorlar

19 Temmuz 2022

SGK Emekli Maaşımın Kesilmesi

2014 yılında şoförlükten emekli oldum iş çıktıkça ara ara yola gidiyorum. 2022 mayıs ayında yola gideceğim aracın sahibi muhasebecisine sigorta girişi yaptırıyor o da emekli için değil normal çalışan sigorta girişi yaptırıyor ve benim emekli maaşım kesildi bayram ikramiyesi alamadım dilekçe yazdım 1...