SGK ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

SGK Emekli Aylık Bilgisinin E-devlet'te Açılması

3.422
Faruk
Faruk 2 hafta önce

23 Ocak 2023 konut kredisi başvurusunda son günüm. SGK ocak 2023 emekli maaşımı hesaplayamadı ve e-devlet sayfasını tamamen kapattı. Zam olmadan önceki aralık maaş bordrosuna neden ulaşamıyoruz. Ocak 2023 zamlı maaş bordrosu bu iletişim çağında hesap edilip yayınlanamıyorsa çok ayıp. Bankaya konut kredisi başvuru yapabilmem için gelir beyan etmem gerekiyor. E-Devlet maaş bilgisi sayfasının ivedi açılmasını talep ediyorum.

Benzer Şikayetler

profile
455
03 Ocak

SGK EYT Başlangıcı Sorunu

SGK girişim 20.04.1998 e-Devlet hizmete başlama tarihi 2012 SSK girişi olanlar diyor benimki neden EYT li sayılmıyor o gün iş yeri maaş bordrosunda pirim ödememişse benim suçum ne her şeye af geliyor da buna da gelsin Yüzde 50 si benimse 50'si de SSK'nın suçu.

profile
354
30 Kasım 2022

SGK 4/c Maaş Kesintim Nedeni

SGK 4/c memur emekli aylığımdan belirli aralıklarla muayene reçete. Vergi borcum olmadığı halde e devletten maaş bordromdan toplam tahsil edilen borç adı altında 70.74 TL nin kesilme nedeni nedir kesilen bu meblağı nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz teşekkürler.

profile
10.550
06 Temmuz 2022

SGK GSS Borcun Silinmesi!

2006'dan 2022 ilk ayına kadar engelli maaşım vardı buna bağlı yeşil kartlıydım ama bana GSS borcu çıkmış 13.838,58 TL sosyal yardımlaşmadan maaş bordrosunu çıkardım SGK götürdüm durumu anlattım ama bizde gözükmüyor senin yeşil kartlı olman o yüzden borç silinmedi bu parayı ödeyecek durumum da yok 2 ...

profile
2.897
25 Mart 2022

SGK Unkapanı Kalitesiz Hizmette

Unkapanı'na bana ayın 20'sinde gelin sorun yok dilekçe verebilirsin diyorlar. Unkapanı'da çalışan gişe görevlilerinden hepsinden şikayetçiyim video var bana saldırıyorlar saat 9 geçiyor hala masalarsa kahvaltı yapıyorlar. Ve bana diyorlar ki maaş bordrosu getir ya ben buraya 3 kez geldim.

  • profile
1 Destekçi
profile
10.590
15 Mart 2022

SGK Maaşımda Fazladan Kesinti

Manisa Merkez Efendi Devlet hastanesinde 4b li Sağlık personeliyim. 16.02.2022 ve 22.02.2022 tarihleri arasında Covid 19 oldum ve rapor aldım. SGK iş görmezlik ücreti olarak 574 TL yatırdı. Maaş bordromda 1085 TL kesildi. Elimde olmayan bir şekilde hastane personeli olduğum için Corona oldum ve 500 ...

profile-icon
Yorum yazabilmek için ya da .