SGK 'da EYT Emeklilik İçin Başvuru Sorunu

09 mart 2023'te e-devlet üzerinden başvurdum. Gelen mesajda diyor ki, e-devlet üzerinden alınan tahsis talebi. 8.000 gün çalışma hayatım olmuş. 32 seneyi geçmiş, hala daha neyi bekliyorum bilmiyorum. 88 senesinde girişim var. Öncelikle haksızlık olduğunu düşünüyorum. İlk önce eski tarihli sigortalıl...
20.03.2023 tarihinde e-devlet üzerinde emeklilik başvurusunda bulundum. 05.05.2023 tarihinde İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Halkla İlişkiler Servisi'nden (varide no 6787791) 'Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış' mesajı aldım. Ancak hala maaşım bağlanmadı. Daha ne kadar sürecek?
SGK emeklilik onay mesajı gelmedi. Hala bekleme evrak kaldırılmış ve gönderildi olarak gözüyor benimle birlikte birkaç kişi aynı anda başvurduk onlarınki kabul oldu benimki neden kabul olmadı lütfen yardım edin işten çıktım. Tekin t---gereğini arz ederim.
EYT girişimi yaptım. Hala mesaj gelmedi. Bu kadar zor mu bunu onaylamak tel numaram 535 613 ** **. İsmim mustafa i***. Artık her şey internete bağlı ama insanları bekletiyorlar. SSK çalışanlarına duyurulur. 3 Mart'ta e devletten başvurumu yaptım neredeyse 1 ay oldu.