Sgk Çözüm İstiyoruz

27 Eylül 2022

SGK telefonlarımıza cevap vermiyor sorunlarımızı çözemiyor yatalak annem için 1 aylık 74 TL bez parası yatmış çok komik bu para annemin yaşlılık maaşı aldığı hesaba yatırılmasını istiyorum. Çünkü parayı alabilmemiz için yatalak hastayı PTT'ye getirmemizi istiyorlar çok saçma kurum yöneticileri sizin göreviniz bizim hayatımızı kolaylaştırmak değil mi neden zorlaştırıyorsunuz çözüm istiyoruz çözümsüzlük değil PTT ye gittim çözüm bulamadım bankaya gittim hesap açmadılar notere gittim yardımcı olmadı en son vası kaldı o 6 ay sürüyor bu hasta o kadar yaşayacak mı yaş 89 ölmüş çözüm istiyoruz.

SGK
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

SGK Süt Parası Yatmadı

29 Temmuz

E-devletten süt parası almak istedim. Hesabıma aktar dedim daha önce böyle bir talimat verilmiştir diyor. Bu ne demek? Banka hesabıma para yatmadı hala. En yakın PTT'ye gitsem sorgulasam olur mu, yoksa biraz daha beklemeli miyim? Cevap verirseniz sevinirim.

SGK Rapor Param Yatmadı

24 Mart

İş kazasından dolayı 31.01.2023 - 12.02.2023 tarihi arası 12 gün rapor aldım ancak ücret halen yatmadı geri dönüş bekliyorum. E devletten kontrol ediyorum miktarı belli ödendi diye bilgi var ama ne PTT ne de bankaya param yatmadı. Ne zaman yatacak acaba konuyla ilgili gerçekten muzdarip durumdayım. ...

SGK Rapor Param Yatmadı

10 Ocak

PTT ye gitmemek için e-Devletten ibanımı kaydettim Rapor paramın ibanıma yatmasını istiyorum garanti ibanımı kaydettim fakat param yatmadı acil bir şekilde ilgilenir misiniz? Konuyla alakalı kimi aradıysam cevap alamadım lütfen mesajıma olumlu geri dönüş yapın

1 Yorum

Muhammed

Bulunduğunuz ildeki sağlık sosyal güvenlik merkezine giderek sorunu çözebilir siniz. Anneniz SGK dan aylık alıyorsa o hesaba tanımlanır.

SGK
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.