SGK Askerlik Borçlanması Sonuç!

27 Mayıs ta emeklilik işlemlerim tamamlandı tahsis numaram çıktı. Ama ödeme bilgilerinde ne birikmiş maaşım ne ikramiyem ne maaş ödemem gözükmüyor. Sıfır tl gözüküyor. Acilen birikmiş ödemelerim ikramiyem ve maaşlarımın yatırılmasını rica ediyorum. Lütfen.
EYT Başvurumu 3 Mart 2023 tarihinde yaptım halen çözümlenmedi. Benden sonra başvuru yapan arkadaşlarıma bağlandı mesajı ve ödeme bilgisi geldi. Çalışmadığım için bu süreçte GSS ödemek zorunda kaldım. Gaziosmanpaşa / İstanbul SGK dan acil başvurumun çözümlenmesini talep ediyorum.
Merhaba 11.05.2023'de Tahsis numaram çıktı. Fakat bundan sonra hiçbir değişiklik olmadı. Halen emekli maaş bilgisi ya da emekli ödeme bilgileri sistemde yok. Benden sonra tahsis no çıkanların emekli maaş bilgileri e devlette görünüyor. Bu sıralama neye gire yapılıyor anlamadım. Bir şekilde sürekli s...
SGK'ye 30.12.2022'de 18 ay askerlik borçlanma başvurusu yaptım e-devlet üzerinden, o zamandan bugüne bakıyorum herhangi bir ilerleme yok, tebligat geldikten 1 ay içinde anlaşmalı bankaya ödenecek bilgileri var internette, halen gelen bir evrak yok, sonra bu SGK bana demesin biz gönderdik falan iptal olmuş başvurun 2023'ün fiyatından yararlanacaksınız!