SGK ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

SGK Askerlik Borçlanması Dys Evrakta Görünmüyor

İbrahim 05 Mart 04:30

E-Devlet üzerinden 31/01/2023'de Askerlik borçlanması yaptım halen ses seda yok Bağcılar SGK ya Gittim Bir sorunmu var diye Borç ödeme servisindeki Arkadaşlar internetten Başvuru yaptığınız için Tekrar buradan Başvuru Yaparsanız Daha Uzun Sürer Dediler Şaşırdım kaldım. Evrak numaram 1909673 Ne yapmam gerekir. Lütfen bir Fikir Verin

3 gün önce

SGK 4A Askerlik Borçlanması Anormal Bekleme Süresi

Yılbaşında 1 haftada sonuçlandırılan askerlik borçlanması şu an 2 ay bekleme süresini geçecek gibi... Seçim bitti, EYT hafiflemiş olması lazım, SGK başkanımız da değişti, 15.04.2023 tarihinde başvurduğum 2080657 başvuru numaralı 4a askerlik borçlanmamın artık sonuçlandırılmasını rica ediyorum...

3 hafta önce

SGK Askerlik Borçlanması 13 Gün Oldu Sonuçlanmadı

05.5.2023 Tarihinde 2102264 başvuru numarasıyla SGK E-Devlet üzerinden askerlik borçlanması talebinde bulundum 13 gün oldu halen E-Devlet ekranında başvurunuz işleme alınmıştır yazısı var. Halen sonuçlanmadı mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

SGK Askerlik Borçlanması 13 Gün Oldu Sonuçlanmadı
  • profile
1 Destekçi
3 hafta önce

SGK Askerlik Borçlanması Tebligatı Bana Ulaşmadı

SGK askerlik borçlanması yaptım. 30.12.2022'de tebligat geleceği söylendi ancak tebligat gelmedi. 64707154 numaralı evrakta 27.02.2023 tarihi görünüyor. Ben, bize tebligat geleceği söylendiği için beklerken hiçbir uyarı yapılmadan ödeme tebligatımı bana gönderilmeden neden daha fazla borç altına sok...

4 Yorum

Telefonundan 170 i ara bilgi verirler alo 170 SGK bilgi hattı

İlhan

Mobil internet bankacılığı kullanıyorsan hangisi olduğu fark etmez işlemler ödemeler SGK işlemler SGK ödemesi Bilgi girişi yaparak kutusunu işaretle borç tipi kutusundan goros yap (borclanma ) tıkla t. C. Numaranı gir çıkıyor ödeme bilgileri ( eğer yapmış olduğun askerlik borçlanması onaylandıysa ) tebligat beklemene. Gerek yok ödeme emri bankalara bildirilmiş se

İbrahim

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim askerlik borçlanması sisteme düşmüş ama bu seferde şöyle bir sıkıntı oldu benim prim borcum 469 gün ben her ihtimale karşı 475 gün borçlanma başvurusuna bulundum baba 468 gün çıkarmışlar 1 günüm eksik kalıyor şaşırdım inanın

Murat
Murat

30. 1.2023 askerlik boşlanması yaptım Bağcılar SSK kurumuna hale ses seda yok kuruma gittim bana E-Devlet'e başvurun var yenisini baş vurursan uzar dediler başvurum 1902549