SGK 5000 TL Ödeme Hesabıma Yatmadı

Murat
SGK
12 Kasım 2023 14:18

Emekli maaşımı ayın 18'inde alıyorum, çalışmıyorum. 5000 TL ödeme hesabıma yapılmadı. Neden yatmamış olabilir? Açıklamaya göre ayın 11'inde yatması gerekiyordu ya da benim yanlış anladığım bir durum mu var, bilemedim. Bu konu hakkında nereden ve nasıl bilgi alabilirim?

profile profile profile

Yorumlar (11)

Bulent

01.04.2023 te emekli oldum ve çalışmıyorum, 5000₺ ve 2 bayram ikramiyesi hala yatmadı, hiçbir söz tutulmuyor maalesef, SGK cevap dahi vermiyor

Her ayın 25. De emekli maaşımı alıyorum. Çalışmayan emekliyim. SSK Emekli hesaplarına yatacak olan 5000 TL hesabıma yatmamış.

Bayram

Tuğba

Babamın da yatmadı e devletten baktık tarımsal faaliyet diyor 1998 de Ziraat odasına bir kere kayıt olmuş kaydı sildirmediği için alamadı.

Murat

Babanız için bir umut var öyle bir duyum aldım çiftçi bagkurlulara vermek için bir teklifleri varmış değerlendirilecektir alırsınız inşallah

Sibel

Benimde yatmadı nerelere başvurmamız gerekir?

Tahir

Benimde yatmadı

Serkan

Sözde çalışmayan emeklilere verilecekti bu da fıs çıktı aynı durum dan herkes muzdarip he ani nerede kaldı söz verilenler deditiriyorlar insana

Halil

Aynı durum ben de de var. CİMER've yazdım. Bekliyorum.

Bülent

Aynı durum ben de var. CİMER' e yazdım bakalım sonuç ne olacak.

Halil

Ben de aynı durumu yaşıyorum. CİMER'e yazdım yanıt bekliyoruz Kurum yetkililerine de ulaştım, teknik bir sorun yaşıyoruz, giderildiğinde hesaplarınıza yatırılacak yanıtı aldım. Gün veremiyorlar. Bekleyip göreceğiz.

SGK İkramiye 5000 TL Verilmedi

Bayram
01 Ocak 14:21

SGK Emeklilik İkramiyesi Alamadım!

Selim
02 Ocak 02:27