SGK 2022 De Yaptığım Ödeme Başvuruma Hala Mesajları Gelmedi

SGK askerlik borçlanması başvurusu yaptım, SGK kağıt gönderdi, anlaşmalı bankalara gidiyorum sistem lerinde göremiyorlar. Agk 170 i arıyorum onlar gör...
Babam için 4a askerlik borçlanması yaptım fakat bazı günlerim eksik kaldı. Tekrar borçlanmak istiyorum e-devletten bu borçlanma için girince kullanıcı adı veya şifre hatalı uyarısı veriyor. Bu hata için ne yapmam gerekiyor? Tekrardan borçlanma yapabilir miyim? Bu durumda olan var mı?
SGK 31.12.2022 tarihinde askerlik borçlanması yaptım fakat SGK başvuru takibinde 03.01.2023 görünüyor başvuru no 1541218 çok mağdur durumdayım ve halen başvuru formum elime geçmedi. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum saygılarımla. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum
Bende Aralık ayında bizzat SGK ya gidip askerlik borcunun hepsini ödemek için başvuruda bulundum. Bana sana mesaj gelecek dediler. Tabii ki gelmedi. Bende buradan yazdım. Bu sefer telefonla aradılar. Ve yine bekle mesaj gelecek dediler. Bir ayı geçti hala daha mesajları gelmedi. Ben 2022 tarifesi üzerinden bir an önce ödememi gerçekleştirmek istiyorum. Ve hala bekletiliyorum. Çevremdeki bazı kişiler ödemelerini yapabilmiştir. Ben neden hala yapamadım. Karşıma farklı bir senaryoyla çıkmalarını istemiyorum. Bu durumu bir an önce çözmelerini istiyorum. Hakkımı yemelerinide istemiyorum.