Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Sevim Alan Güzellik Merkezi Buz Lazer Randevularında Sürekli Sorunlar Ve İlgisiz Çalışanlar

25 Kasım 2024 12:11

Sevim Alan Beylikdüzü şubesinden geçen yıl kızım ve kendim için buz lazer paketi aldım. Aldıktan sonra randevumu direkt vermediler, bir ay sonrasına verdiler. Üç seans gittikten sonra defalarca randevu talep etmeme rağmen 'uygun randevu yok' deyip geçiştirdiler. Son bin tl para ödemem kalmıştı, sürekli onun için arayıp durdular. Parayı ödedikten sonra hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. 'Gittik, şurada tüy var tekrar yapın' dedik, 'yok cilt tahriş olabilir', 'yok jiletin yapıldığı gün lazer yapılmaz' gibi bahaneler ürettiler.

Geçen yıl ise bize randevunun olduğu gün jilet yapılabileceği söylendi. Çalışanları çok burnu havada, müşteriye karşı çok ilgisizler. Bugün de çalışanlarla tartışma yaşandı. Yetkililerini çağırmalarını istedim, biri 'akşama kadar oturun yetkili gelir', diğeri 'yetkili benim' tarzında söylemlerde bulunup resmen alay ettiler. Para iademi istedim, vermediler. Tartışıp çıktım. Tamamen zaman kaybı ve moral bozukluğundan başka bir şey değil.

Maside sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 19:55
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Şube Kapanışı Sonrası Randevu Sorunları Ve Ücret İadesi Talebi

01 Eylül 17:44
Melikenur sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Seansında İlgisizlik Ve Zaman Kaybı

17 Nisan 20:30