İstanbul, Ankara ve Konya'da şubeleri bulanan Sevgi Medlife adlı firma şubat ayı sonunda, 6.3.2023 ve 13.3.2023 tarihlerinde Gençlik aşısı adı altında aşı sattılar. Ve daha sonra işlemin adını inkar ettiler. Botoks etkisi yaptığını 2 yıl etkisini koruduğunu söylediler. İşlem tüm yüzüme uygulandı ve hiçbir işe yaramadı özellikle alın bölgem eski halinden daha kötü oldu. Sonradan aşının kabının fotoğrafını çekip kendi cildiye doktoruma gösterdiğimde bunun aşı olmadığını göz çevresi asidi olduğunu bana söyledi. Şaka gibi geliyor ama bir doz değil 14 doz yapıldı bu işlem yüzüme. Yetmiyormuş gibi bu aşıya 35.000 TL. Ödeme aldılar. (Ayrıca şu an mevcutta 6.500 TL. Kullanmadığım ama ödemesi yapılmış paketlerim var. Bunu da talep ettiğim halde ödeme yapılmadı.) Ödediğim bu işlem işe yaramadığı gibi daha beter bir hal aldı. Bunun üzerine işletme sahibi Sevgi Çakır ile görüşmeme rağmen hiçbir şekilde mağduriyetim giderilmedi. Ayrıca yapılan işlem uygulamasının yanlış yapıldığını söyleyip, yanında çalışan personelin üstüne attı hatayı. Cildiye doktorumdan öğrendim ki bu tür işlemleri hekim harici hiçbir kurum yapamazmış. İşlem sonrasında cildimde olmayan şeyler oluştu kırışıklık, bariyer zedelenmesi, lekelenmeler hislenme meydana geldi ve kurum işlemi bana hatta kapalı tuttukları en üst katta yapıp bu katın tüm işlemlerinin yasak ve kaçak yollu olduğunu düşünüyorum. Bu işlemler thinning, Dermapen, aşı, dolgu gibi uygulamalar bu katta hekimsiz şekilde yapılıyor giden müşteriler özellikle bu kata tedbirli olun. Ödemeler faturasız bir halde şahsi hesaba yapılarak, vergi kaçırılıyor. Çalışanlar bile sürekli değişiyor onların bile bir hafta orada duramamaları tamamen işletme ve işletme sahibiyle alakalı bir durumdur. Bunu ticareti bilen herkes bilir. Bundan sonraki süreçte CİMER, Maliye Bakanlığı, SGK Kurumu, Sağlık Bakanlığına ve zabıtaya başvurularımı gerçekleştireceğim. Sizlerde lütfen yapılan haksızlıklara duyarsız ve sessiz kalmayın. Görsel olarak fotoğraf ve iğneli işlemde çekmiş olduğum videolarımı paylaşacağım.
1 Yorum