Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Sesu ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Sesu Tüy Sarartıcı Yüzümü Morarttı

Derya
Derya 18 Aralık 2022 03:18

Bugün satın aldığım Sesu marka tüy sarartıcı kremi denedim yüzüme uygulayıp bekleyince mosmor oldu yüzüm ya. Mahvetti yüzümü. Ürününüz başarısızsa niye yaptınız ya yüzüm berbat durumda nasıl dolaşayım ben ortada. Dayak yemiş gibi geziyorum. En kısa sürede iletişime geçin benimle lütfen yaşadığım mağduriyeti gidermenizi istiyorum aksi takdirde sizi mahkemeye şikayet etmek istemiyorum.

Sesu Logo
Sesu19 Aralık 2022 11:20

12 Kasım 2022

Sesu İz Ve Yanık

Tüy sarartıcı yüzümde kullandım morluk ve iz kaldı. Aşırı yanma ve yüzümde köpük köpük oldu şikayetçiyim umarım bu morluk ve iz geçer bir daha da kullanmam.

18 Ekim 2022

Sesu Tüy Sarartıcı Yüzümü Yaktı

Sesu tüy sarartıcı krem yüzümü yaktı. Denildiği gibi kullandım ve çok yandığı için max 4 dakika dakika falan beklettim yüzüm mos mor oldu yanaklarım leke içinde. Dr. A gittim 2. Derece yanık dedi 4 krem verdi Çok kötü duruyor. Yanıyor da hala. Mağduriyetimin acilen giderilmesini istiyorum.

11 Ekim 2022

Sesu Tüy Sarartıcı Yüz Yanığı

Sesu tüy sarartıcı krem yüzümü yaktı. Denildiği gibi kullandım ve çok yandığı için 2dakika falan beklettim buna rağmen yanık gibi izler oluştu ve yüzüm morardı komple. Çok kötü duruyor. Yanması geçmiyor. Mağduriyetinin acilen giderilmesini istiyorum.!

Sesu Tüy Sarartıcı Yüz Yanığı
18 Ağustos 2022

Sesu Tüy Sarartıcı Mağduriyeti

Yüzüm mahvoldu kıpkırmızı güneşten yanmış gibi oldu. Sürer sürmez ben ne yapacağım geçmezse bana lütfen yardımcı olun bu şekilde dışarıda çıkamam kızarıklıklar içerisindeyim. Muhtemelen moraracak daha kotu olacak insan içine çıkamaz hale geldim bana biri yardım etsin

Nil
09 Temmuz 2022

Sesu Tüy Sarartıcı Morluk Yapıyor

Ürünü sürdüm ve sadece 5 dakika bekledim yıkadığımda mosmordu birkaç yerim mor içinde lekeler var gerçekten çok korktum ve sinirlendim nasıl geçecek ya da geçer mi bilmiyorum. Böyle bir yan etkiden bahsedilmesi lazım ya da ürün kaldırılmalı. Hiç beklemezdim!

• profile
1 Destekçi