Sesu Tüy Sarartıcı Krem Yan Etkisi

25 Haziran 2022

Sesu tüy sarartıcı kremi göbeğimin üstündeki minik tüyler için kullanıyordum tüm uyarıları dikkate aldım ve bu ürünü birkaç senedir kullanıyorum. Bu kullanışımda farklı hiçbir şey yapmamama rağmen vücudum yandı ve morardı şu an göbek bölgem mosmor halde ve nasıl geçeceğini de bilmiyorum

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 50 sa 14 dk
Sesu Logo
27 Haziran 2022 09:07

Sesu Yüzümde Morluk Oluştu

02 Mayıs

Sesu tüy sarartıcı kremi yüzüme sürdüm ve mor lekeler oluştu ve aşırı yandı. İyi bir marka olarak aldığım ürünün cilde nasıl bu kadar zarar verdiğini anlamıyorum gerçekten. Bir an önce piyasadan kaldırılması lazım. Diğer insanların da zarar görmemesi adına

Sesu Yüzde Morluk Ve Yanıklar.

15 Nisan

Tüy sarartıcı kreminizi kullandım, 5 dakika beklettikten sonra yıkadım. Fakat yüzümde morluklar oluştu. Kremden sonra yüzüm yanmış bir halde şu an. Bilinen bir markanın ürünü nasıl böyle bir şey yapabilir? Böyle bir markaya güvenip nasıl böyle bir sonuçla karşı karşıya kalabiliyorum? Yüzüm şu an mah...

03 Nisan

Sesu tüy sarartıcı kremi yüzüme sürdüm yanma hissi oluştu sildim daha sonrasında yıkadığında yüzümde yanıklar oluştu. Moralim o kadar bozuk ki cildim çok kötü oldu neden cilde zarar verebilecek ürünleri piyasaya sürüyorsunuz inşallah yüzümde iz kalmaz.

1 Yorum

Hatice