Sesu Tüy Dökücü Krem Cildimi Yaktı

Sesu güvenilir bir marka olduğu için tercih etmeme rağmen Sesu roll-on ağda ilk kullanımda cildimde kızarıklık ve yanıksı izler oluşturdu. Hassas ciltler için olanı almama rağmen cildim tahriş oldu üstelik herhangi bir alerjim olması söz konusu değil.
Sesu sir ağda bandı aldım Trendyol market Happy Center üzerinden aldığım ağda bandı pembe renkli olan hassas ciltler içindi bana gelen ise Sesu soft yanlış ürün geldi diye aradım talep oluşturuldu ürün bana lazım diye çözüm süresini bekleyemedim kullandım fakat cildime alerji yaptı. Marketle görüştü...
Normalde hep Sesu klasik ağda bandı kullanırdım bu sefer Sesu hassas ciltler için aldım resmen derimi de alacak! Hassas cilt deniliyor ama çok kötü 2. Kullanışımda da mahvetti. Şu pahalılık döneminde param çöp oldu. Hassas ciltler için olan efsane kötü.
Sesu tüy dökücü Krem cildimi yaktı ve asla tam almıyor 5 ila 10 dakika arası beklenmesi gerekiyordu 9 dakika beklettim cildim hep tahriş olup yandı ve tüyler yarım yamalak kaldı tüm cilt tipleri yazılmış bir de üstüne hiçbir cilde uygun değil şikayette bulunacağım. Kesinlikle tercih edilmemeli.