Sesu Ağda Kollarımı Yaktı

Bundan bir ay öncesinde şikayetimi yazmıştım geri dönüş sağlayıp yanan kollarımın fotoğrafını istediniz size mail yoluyla gönderdim fotoğrafları ve yanıklarım bariz belli hala dönen olmadı bana eder böyle pasif davranıp dönüş sağlanmazsa yanık olan her bir hücrem için size dava açacağım bilginiz olsun hayatımda gördüğüm en kötü markasınız burda yanan bir kol var insaf insan dönüş sağlar bir özür diler ya da çaresi neyse yapılır!

Sesuyu defalarca uyardım yanık kollarım için çözüm bulmaları için ama yok onlar benimle dalga geçer gibi fotoğraf atın biz size döneceğiz dediler fotoğraf attım ve bunda pek yanık görünmüyor diyorlar ne yapayım yarayı mı deşeyim görünsün diye neşe zaten fotoğraflar elimde hepsini tek tek mahkemeye götüreceğim onlar yanığı net bir şekilde görürler emin olun

Hey Sesu yetkilileri bu kadar mı umursamaz bir firmasınız siz kollarım yandı bununla ilgili bir dönüş dahi yapmayan aciz bir firma gerçekten tüm çevremdekilere şiddetle tavsiye etmiyorum! Eliniz de yüzünüzde yansa asla üstüne düşmeyen firma sakın benim yaptığım hataya düşmeyin

Hani dönüş hani! Yalan dolan bu firma
Sesu marka ağda roll on makine aldım Gratis ®'ten İlk kullanımdan sonra bütün derimi kaldırdı kollarım yandı hep üstünde sayamadığım kadar batık oldu kollarım çok kötü bir hale geldi ürünü iade edeceğim CİMER ®'e fotoğraflarla beraber bildireceğim. Biz artık hiç güvenemeyecek miyiz ya bu nedir yara bere içinde kalıyoruz hemen bir çözüm istiyorum.