announcement

Serverkurma.com Yaşadığım Sorunlar, İlgi-alakasızlık.

Serverkurma.com Yaşadığım Sorunlar, İlgi-alakasızlık.
11 Ağustos 21:16

Ark serverı kiralamıştım. Panelli düz bir ark serverı, panel teslim edilmedi. Server IP sini arkta arattığımda hiçbir şey bulamıyorum. Bununla da kalmıyor server çok geç teslim edildi, müşteri hizmetlerine asla ulaşamıyorum. Neymiş diğer müşteriler ile ilgileniyorlarmış... 3 Gündür sırf denemek için bekledim bilgisayarın başında. 6 saat boyunca destek sırası gelmez mi? Discorddan yazdım. Mail attım. Sitelerine gömdükleri mail adresi doğru değilmiş bile. Attığım mail bana geri döndü. Geri dönüş asla sağlanmadı. Param çöpe gitti yani. Bu işin sonunu bırakmayacağım. Siz kimsiniz de insanların parasını alıp satış öncesi verdiğiniz vaatleri çöpe atıyorsunuz? 30 dakika içerisinde hazır dedikleri sunucu 1 gün sonra elime geçti. Ona da giremiyorum bile. Adalet yerini bulana kadar bu ipin ucunu bırakmayacağım. İnsanların parasını çöpe atamazsınız. 0 memnuniyet 0 hizmet.

Alperen

Çok doğru yazmışsın birebir aynısını yaşıyorum şu an. 30 dakikada hazır denilen servis 12 saatte geldi. Geldi ama panel bilgisi yok ip şifre hiçbir şey yok sadece açılmış sözde. Canlı destek yok discord mesajlarına cevap yok mail yok. Seninişini çözdüüler mi?

Çözmediler. Discorddan iletişime geçtim bakmadılar. Destek taleplerimi kapattılar. Şimdiden sana da geçmiş olsun.

Serverkurma.com Teslim Edilmeyen VDS

06 Eylül 14:50