Sendeo Kargomu Teslim Etmiyor

31 Mayıs
Şeyma'nın Teşekkür Mesajı
“Yaşadığım sorun sitede yayınlandıktan sonra gün içinde firma benimle 2 kez iletişime geçti ve gün içinde kargom Dağıtım Merkezi'indeki görevli tarafından adresime teslim edildi. Mağduriyetim giderildiği için teşekkür ediyorum.”

Sendeo, 27 Mayıs'ta dağıtıma çıkan ve tahmini teslim tarihi 29 Mayıs olan 233324615295 takip numaralı kargom hala teslim edilmedi. 27 Mayıs saat 16.29'da kurye beni arayarak evin girişini bulamadığını söyledi ve ben de tarif ettim. Görüşmeden sonra Sendeo Kargo aracını evin önünden geçerken gördüm ama kurye kargoyu teslim etmek yerine 16.33'de sisteme 'Alıcı evde olmadığından dolayı teslim edilemedi.' olarak girmiş. Kargoyu getirmediği için adresi tekrar tarif edeyim ve hatta gerekirse kapının önüne çıkabileceğimi söyleyeyim diye 16.42'de aradım ama kurye açmadı ve bunun üzerine dışarı bakarken aracın evin önünden tekrar hızlıca geçtiğini gördüm. Madem evi bulamıyorsun niye 2. Kez aramıyorsun? Pazartesi günü müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu söyledim ve ikinci kez dağıtıma çıkmadan geri iade gönderim olmaz dediler. Ama hala ortada ikinci bir dağıtım yok. Pazartesi inceleme başlatıldı ama ondan da herhangi bir geri dönüş yok. Kargodaki ürünü promosyon koduyla almıştım kargonun geri iade edilmesi durumunda promosyon hakkım yanacak. Kuryeyi bugün tekrar aradım ve yine açmadı. Promosyon kodum yanmasın diye ben gerekirse ürünü gidip bulunduğum bölgenin herhangi bir teslimat noktasından hatta kuryenin adresinden bile almaya razıyım. Yeter ki biri kuryeyle iletişime geçip bana yönlendirsin. Konum Karatay/Konya.

Sendeo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 dk 25 sn
Sendeo Logo
31 Mayıs 11:01

Merhaba, Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizi aldık ve ilgileniyoruz. En kısa zamanda bilgi vermek için sizi arayacağız. Sevgiler, Sendeo Ekibi.

Şeyma
02 Haziran 14:14

Sendeo Ürün Ne Bana Ne Satıcıya Teslim Ediliyor

2 gün önce

239150445677 no.lu Kargo Teslim edilmedi. Adres eksikliği sebebiyle satıcıya geri gönderilmiş. Satıcıdan iade talebi istiyorum. Ona da teslim edilmemiş. Param N11 de kaldı ürün ne bana ne satıcıya ulaştırılıyor. İlk kez bir kargo firmasının bunu yapmasına tanık oldum.

Sendeo Ürün Ne Bana Ne Satıcıya Teslim Ediliyor

Sendeo Kargo Paketimi İnatla Teslim Etmiyor

2 gün önce

Siparişim 5 gündür adresime teslim edilmedi, ben gidip alayım diyorum adres ve telefon paylaşılmıyor, bugün de teslim edilmezse otomatik iade prosedürü işleyecek. İş yerime aynı firma kargo getiriyor ancak benim ürün getirilmiyor kaç kere görüştüm çözüm bulunamadı, ilgilenilmedi düzgün şekilde

6 gün önce

Evdeeczane sitesinden aldığım oluşturduğum siparişim 13 Eylül tarihinde 231222729050 takip numarası ile Sendeo kargo firmasına verildi ve Sendeo tarafından gelen mesajda 1-3 gün içinde teslim edileceği yazıyordu. Bugün üzerinden 10 gün geçmesine 4 kez müşteri hizmetlerini arayarak 3 farklı destek ta...

1 hafta önce

Watsons siparişim teslimat süresini geçti ve kaç kere bildirmeme rağmen, şehir değiştireceğimi belirtmeme rağmen zamanında teslim edilmedi. Şimdi ise 2 gündür Sendeo kargosu arayıp teslimat yapacağız diyor. Belirtiyorum artık o adreste değilim başka şehirdeyim iadesini talep ediyorum diye hala kargo...

Sendeo Kargo Zamanında Kargomu Teslim Etmedi Şimdi D İadesini Yapmıyor

Sendeo Kargo Kargolarınıza Resmen El Koyup Bilgi Vermiyor!

1 hafta önce

Sendeo kargo internet üzerinden yapmış olduğum siparişi ayın 18.09 sabah da teslim alıyor. 20.09 sabah 07:15 de dağıtıma çıkarıyor (43 yaşındayım milyonlarca kargo aldım mesai saati başlamadan çıkan kargoyu hele de bu saatte ilk defa görüyorum). Bütün gün adreste olduğum halde (ki kargom gelecek diy...

Sendeo Kargo Kargolarınıza Resmen El Koyup Bilgi Vermiyor!

0 Yorum

Sendeo Şikayetvar üye markasıdır