Sendeo İade Kargom Kayıp

30 Mayıs

Sendeo kargo denen firma bir haftadır iade aldığı ürünü N11 ®'e götürmediği için süreç ilerlemiyor. Ürünü benden aldılar ve şu an nerede olduğunu bilmiyorum. Tüketici Hakları Mahkemesi'ne başvuracağım ve sosyal medyada şikayetimi paylaşacağım.

Sendeo Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 dk 25 sn
Sendeo Logo
30 Mayıs 10:46

Merhaba, Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Talebinizi aldık ve ilgileniyoruz. En kısa zamanda bilgi vermek için sizi arayacağız. Sevgiler, Sendeo Ekibi.

30 Mayıs 15:58

Hani kardeşim nerede çözüm! Nerede arayan soran!? Kaybettiğiniz ürünün bedelini tazmin edin. Malın parasını verin bana!

01 Haziran 14:21

Ne oldu olum nerede çözümünüz! Resmen insan dolandırıyrsunuz!

03 Haziran 16:12

Sendeo kargomu n11e iade gönderemiyor. Kod barkod vermiyor deyip 10 gündür kargomu elinde bekletiyor! Çözüm yok. Olayı n11in koduna havale edip iade etmek istediğim ürünü elinde bekletiyor. Çözüm sunabilen de yok!

Sendeo O Kargo Kayıp Etti

1 gün önce

Merhaba, 16 Eylül tarihinde N11 sitesinden almış olduğum ürünler vadedilen sürede kargoya verilmedi. İptal talebinde bulundum etmediler ve bulunduktan 3 gün sonra 23 Eylül de kurye tarafımdan evime getirildi firma ile görüşerek direkt teslim almadan iade etmem istendi ve yaptım. O tarihten beridir...

Sendeo O Kargo Kayıp Etti

Sendeo Petpal'dan Gelen 30 Kiloluk Mama Siparişi Patlak Geldi

1 gün önce

25 Eylül 2023 günü online petshop sitesi Petpal'dan verdiğim 30 kiloluk mama siparişim teslim tarihinden daha geç gelmekle birlikte geldiğinde 15'er kiloluk iki paket de dıştan hiçbir darbe görülmediği halde patlak geldi. Beklediğime mi yanayım paketleri açınca otuz kilonun yerlere saçılmasına mı ya...

Sendeo Hizmet Eksikliği Ve İlgisizlik

2 gün önce

Sendo firmasında bir kargom vardı ve ben aramadım bile gün içerisinde de sürekli evdeydim. Kargomu hiç getirmeden geri iade göndermişler ve gün boyunca evde olduğumu her türlü ispatlayabilirim. Eve gelmeden neden böyle oluyor, anlamıyorum. Ben böyle kötü bir hizmet görmedim. Müşteri hizmetlerini arı...

Sendeo Kargo Teslimatının Yapılmaması

2 gün önce

Sendeo kargo kadar kötü bir firma görmedim. Kargomun nerede olduğu belli değil asla ama asla bana ulaşmıyor. Her yere de şikayette bulunacağım. İletişime geçiyorum yeri belli değil diyor az buz bir para değil bu ilk şikayette değil iade istesem bile ürün ortada yok.

Nadirkitap.comdan Alınmış Sendeo Kargo Mağduriyeti

2 gün önce

Nadir kitaptan aldığım kitap anlaşmalı kargosu Sendeo firmasından gönderim elime ulaşmadığı halde teslim edildi bilgisi ulaştı. Bir haftadır konuyla ilgili çözüme ulaşmış değilim. Sürekli oyalanıyorum. Kitabım elime ulaşmadığı takdirde ücret iadesini Nadirkitap.com dan geri talep ediyorum.

0 Yorum

Sendeo Şikayetvar üye markasıdır