Avukat Savaş Budak'ın ofisine icra dosyam için telefonla görüştüm. Borcumu 1 ay içinde ödeyeceğimi belirttim fakat kendilerinden psikolojik baskı gördüm. Kendilerini durumumu izah ettim fakat aldığım cevap '' psikolojiniz bozuksa doktora gidin, ben doktor muyum, ödemeyi yapıyorsanız yapın beni bir daha böyle şeyler için aramayın'' şeklinde cevapları oldu ve ilk aramamda telefonu yüzüme kapattı. İkinci aramam da ise tekrar daha sert ve daha kaba bir üslupla karşılaştım. Kendisinden şikayetçiyim. Ülkece geçirdiğimiz şu zor dönemde ödememi de yapacağımı belirttiğim halde inatla büyük bir baskı ve haciz tehdidiyle karşılaştım.
Alana kadar ısrarla arıyorlar maalesef. Bende benzer bir durum içerisindeydim son birkaç haftadır. Çok da kulak asmamak gerekiyor. Bir evde zaten ne arar fazladan iki adet TV buzdolabı vs. Geçmiş olsun en kısa zamanda ödemeniz dileklerimle.
Savaş budak avukatlık bürosu kendilerini adliyede gözaltına ceza şefi olarak tanıtıp psikolojik baskı yapıyorlar bunlardan mağdur olanlar bana ulaşın topluca İstanbul barosuna Cumhuriyet baş savcılığına baş vuralım İstanbul barosuyla görüştüm. Evrakları istediler ve arama kayıtlarını yarın gönderiyorum