Santral IPTV Santral İp TV Donma Sorunu Ve Destek Sağlanmaması

3 hafta önce
Şükrü'nün Teşekkür Mesajı
“Şikayetimden yaklaşık yarım saat sonra WhatsApp üzerinden benimle iletişime geçildi üyeliğimde ki sorun çözüldü ve eskisi gibi keyifli kullanımıma devam edebiliyorum. Destek için teşekkür ederim”

2 senedir kullanıyorum. 3. Sene için üyeliğimi uzattım bin pişman oldum yayınlar sürekli donuyor. Her 1.30 dakika da bir kanal donuyor. İletişim hattına yazıyorum ama çözüm yok para iadesi istiyorum cevap yok. Sorunlar çözülmüyor bu arada evdeki internet hızım da 100 Mbps fiber net.

Santral IPTV Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı