Değerli Üyemiz,
Saygılarımızla,
Sanalpazar.com
GSM Numarası Güncelleme
GSM Numarası Güncelleme
numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız. Geri Dön
Cevaplar
SanalPazar.com Temsilcisi13 Kasım 2015
Değerli Üyemiz, Öncelikle yaşadığınız mağduriyet nedeniyle satıcı üyemiz adına sizden özür dileriz. Sikayetvar.com iletişim/üyelik bilgilerinizi göremediğimiz için, Sanalpazar.com üyelik hesabınıza ve ilgili işleminize ulaşamamaktayız. Size yardımcı olabilmemiz için YARDIM/İLETİŞİM sayfamız üzerinden tarafımızla iletişime geçmenizi rica ederiz. Bu doğrultuda Müşteri Hizmetleri departmanımız tarafınızla derhal iletişime geçerek sizlere yardımcı olacaktır. Saygılarımızla, Sanalpazar.com