Ahmet sonucu yetersiz buldu

Yanıltıcı Kampanya Yönlendirmesi Ve Eksik Bilgilendirme

Ahmet
10 Aralık 2024 17:35

Merhaba,
Buzdolabı ve Çamaşır makinesi ihtiyacım vardı. Samsung markasını beğendiğim için araştırma yaparken Samsung bayisi Kutup Pazarlama ve Ticaret a. Ş. Mağazasına gittim. Mağaza çalışanları eğer koşullara uygun hem buzdolabı hem de çamaşır makinesi alırsam 43'' Samsung Monitör hediyesi (Seçili Samsung Smartthings Özellikli Beyaz Eşyalarda İkili Alıma Monitör Hediye Fırsatı) alacağımı ifade ettiler. Benim ihtiyacım olduğu için cazip geldi ve kampanyanın son günü olan 30.11.2024 Cumartesi günü Ankara Antares Şubesinden koşulları sağlayacak şekilde Çamaşır makinesi ve Buzdolabı satın aldım. Hatta Çamaşır makinesinin garantisini 3 yıl daha uzatmak için ek ödeme yaparak ilave garanti satın aldım. Ürünlerin E-irsaliyesi 30.11.2024 tarihinde tarafıma kesilmiştir. Bize satışı yapan personel ile Sevkiyatın 04.12.2024 Çarşamba Tarihinde olması konusunda anlaşmıştık. 03.12.2024 tarihinde beni mağazadan 04.12.2024 Çarşamba günü sevkiyat yapılacağını teyit etmek için başka bir satış personeli aradı. "04.12.2024 tarihinde İzmir e gitme ihtimalim olabilir" dediğimde "isterseniz Perşembe gelsinler" denildi. Ben de "07.12.2024 Cumartesi olmaz mı? Benim için daha rahat olur" dediğimde "Olur" cevabı aldım. Cumartesi gelirse fatura kesemeyiz, kampanya dışı kalırsınız. Gibi bir bilgi tarafıma arayan kişi tarafından verilmedi. Ben 07.12.2024 cumartesi günü ürünleri teslim aldığımda bana satış yapan personeli aradım ve ürünleri teslim alıp kurulduğunu söyledim. Kendisi ürünlerin neden geç gittiğini sorduğunda mağazadan arandığımı ve görüştüğüm kişinin bu şekilde beni uyarmadan ayarladığını ifade ettim. Hatalı yönlendirme yapan Mağaza personeli 09.12.2024 tarihinde benim adıma Samsung firmasına 43'' Samsung Monitör için başvurduklarını ve olumsuz cevap aldıklarını ifade ederek, mevcutta olan yeni kampanyadaki dikey süpürgeyi almaya ikna etmeye çalışmaktadır. İstersem Samsung Müşteri Hizmetlerini aramamı söyleyerek kendilerinin bulması gereken çözümü benim bulmamı beklemektedir. Kendisine, problemi onların çözmesi gerektiğini ve ya ürünü ya da ürünün tutarını istediğimi ifade ettim. Yine de Samsung Müşteri Hizmetlerini aradım ve fatura tarihine göre kampanyayı hak edebileceğimi ifade ettiler. Kampanya 30.11.2024 tarihine kadar geçerli ve ben ödememi de e-irsaliyemi de 30.11.2024 tarihinde aldım.

Mağduriyetimin giderilmesini önemle rica ediyorum.

11 Aralık 2024 13:17 (Şikayetten 19 saat sonra)

16 Aralık 2024 10:18

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Ayfer

Çamaşır makinesi aldım hiç memnun değilim çalışırken çok gürültü yapıyor artı lekeleri nasıl koyuyorsun öyle çıkıyor bir çamaşırı üç makine yıkıyorum yine aynı hiç memnun değilim çok da para verdim lütfen ürünümüze sahip çıkın çözümüne bakın

Yanıltıcı Kampanya Yönlendirmesi Ve Eksik Bilgilendirme

Fatih
05 Aralık 2023 13:07
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Adnan
07 Mayıs 2024 21:54