Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
03 Kasım 2024 20:12

Samsung 65Qn800c 8K QLED TV'yi 29.04.2024 tarihinde Avrupa Elektronik Metro Garden AVM Samsung bayisinden 91.499 TL'ye satın aldık. TV'nin görüntü kalitesinden memnunuz, fakat üst kasa paneli ve yan kasa panelinde yamukluk olduğunu fark ettik. 17.10.2024 tarihinde servis başvurusu yapıldı. Servisin geri dönüşü, 50.000 TL ücret karşılığında tamir edileceği yönündeydi ve kabul etmediğim için tekrar servis geri dönüşünde 25.000 TL ücret teklif edildi. Hatalı ürün, kusurlu mal. Samsung televizyonumun değişimini istiyorum. İlgili yerlere ulaşmasını umarım.

04 Kasım 2024 09:10 (Şikayetten 12 saat sonra)

Faruk
11 Kasım 2024 23:59

1 hafta içinde her gün aradılar sonuçlandıracağız diye oyalandık zaman geçirdiler. Servis ücret talebi 50.000 TL istediler kabul etmedim Hatalı ve kusurlu mal satıp bir de üstüne TV yarısından çok ücret talep edildi. Samsung pişmanlıktır kimseye tavsiye etmeyeceğim yakın çevremde kimseye aldırmam

Fatma
31 Ağustos 2024 14:47

Sabahattin
06 Aralık 2023 16:26
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
29 Ocak 12:49
Niyazi sonuçtan çok memnun

Niyazi
07 Aralık 2024 11:20
"21/12/2024 tarihinde panel değişimi Samsung tarafından karşılanacak yapıldı. Bu süreçte her gün tarafıma bilgilendirme yapılarak sorunumuz çözüldü beklentimi Samsung firması karşıladı. Teşekkür ediyordum."
Garanti Süresi Dolunca Bozulan Samsung TV Paneli
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
21 Eylül 2024 12:01
"Samsung müşteri temsilcisi olsun servis çalışanları olsun hepsi çok ilgili şekilde ücretsiz bir şekilde panelimi değiştirip bugün televizyonumu teslim ettiler. Samsung müşteri memnuniyetine dikkat etmesinden dolayı Samsung'a teşekkür ederim"
Samsung Kategorileri