Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Samsung ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Televizyon Deneyim Raporları
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

Orhan 28 Ocak 16:22
videoplayer-icon

Samsung markasına güvenerek 2017'de aldığım 55MU7400 model televizyon Haziran 2021 yılında LED arıza yaptı. Yetkili servis arızayı giderdi, hatta komple ledler değiştiğinden yeni gibi oldu dediler. Aynı televizyon Ekim 2022'de yine benzer arıza verdi. Ekranın sağ tarafında yaklaşık 20 cm'lik bölüm yukarıdan aşağıya hafif karardı. Ocak 2023'de de alt orta bölümden bir ışık belirdi ve yukarıya doğru o bölümde de kararma başladı.

Samsung müşteri hizmetleri numarasını aradım, bu modelde kronik bir arıza olup olmadığının araştırılmasını istedim. Yapacak bir şey olmadığını garanti bittiğinden ücret karşılığı tamirinin yapılabileceği bilgisi paylaşıldı.

Samsung gibi panel konusunda güvenilir bir markanın ürününün her yıl tamir ihtiyacı vermesinin normal olmadığını düşünüyorum. Markanın ürününün arkasında durup bu arızayı tamamen gidermesi ve bu işlemle ilgili aynı arıza vermesi durumunda garanti süresini daha uzun tutmasını bekliyorum.

Samsung Logo
Samsung28 Ocak 16:39
Orhan31 Ocak 19:05

30/01/2023 tarihinde çözüm merkezi dönüş yaptı ve yardımcı olacaklarını bildirdi. Aynı gün daha önceki başvurum üzerine teknik ekip gelip televizyonu inceledi ve Haziran 2021 de meydana gelen arızayla aynı olduğunu söyledi ve tamirinin 3400 TL tutacağını belirtti. Ben de çözüm merkezi yardımcı olacak umuduyla televizyonu yetkili Samsung servisine teslim ettim. Bugün tekrar çözüm merkezi aradı, yardımcı olacaklarını yeniledi. Televizyonun tamirine başlanmış olsa gerek 1-2 saat sonra çözüm merkezi aradığında herhangi bir şekilde yardımcı olamayacaklarını söyledi. Özetle 6 yıllık Samsung marka televizyonumu aynı arızadan 2 yıllık periyot içinde 2. Nci kez tamir ettirmek zorunda kaldım. Çözüm merkezi bu tutumuyla Samsung televizyon alıyorsan garanti sona erdikten sonra her yıl 3400 TL katman ve LED tamiri için para ayırmak zorundasın demektedir. Bundan sonra Samsung marka alırken iyi düşünmem gerekecek ya da Samsung markasını hiç eve sokmayacağım. Maddi durumum yerinde olsaydı televizyonu alıp bir Samsung mağazasının önüne ibret için bırakırdım.

Orhan31 Ocak 19:23
Samsung TV Kronik Panel Arızası

Haziran 2021 de 7 yıl kullandığım Samsung marka çamaşır makinesini da hurdacıya vermek zorunda kaldım.

Orhan31 Ocak 19:24
Samsung TV Kronik Panel Arızası

Haziran 2021 de 7 yıl kullandığım Samsung marka çamaşır makinesini de hurdacıya vermek zorunda kaldım.

Orhan01 Şubat 21:44

Bugün 01/02/2023 de 3400 TL ödeyerek televizyonu teslim aldım. Samsung'un uluslararası bir şikayet merkezi varsa onu bulmaya çalışıyorum.

Televizyon Deneyim Raporları
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

28 Ocak

Samsung Kalitesi Servis Sıfır

Tamir sorunu 55MU7400 55 inç TV ekranda leke oluştu yetkili servis tamiri olmadığını 8900 TL karşılığında ekranın değişmesi gerektiğini söyledi Samsung hiçbir konuda yardımcı olmamıştır mahalle arasındaki TV tamircisi baktı LED değişmesi gerektiğini söyledi ve değiştirdi 2500 TL bir yıl da garanti v...

23 Aralık 2022

Samsung 55mu7400/ 55 İnç Tv Sorunu

Samsung TV aldım 55mu7400/ 55 inç garanti bitti arıza yaptı ekranda iki adet leke oluştu servis geldi 9000 TL yani dokuz bin tl fiyat çıkardı. Kalite sıfır.

07 Şubat

Samsung TV Ue55mu7400uxtk Panel Fiyatı 12.400 TL

videoplayer-icon

Samsung TV ue55mu7400uxtk model televizyonumu 2020 ocak ayında aldım. 3 sene sonra TV alt kısmında siyah çizgi belirdi. Servis panel hatası olup 12.400 TL ücret istedi. Yeni TV fiyatına tamir parası istenmesi Samsung için adımıza çok üzücü gerçekten. Bugüne kadar sürekli Samsung kullanan biri olarak...

05 Şubat

Samsung Televizyon Ekran Değişimini Yapmıyor

videoplayer-icon

Samsung UE55MU7400U model televizyonuma herhangi bir darbe almadığı halde ekranda kararma oldu ama Samsung Türkiye ürüne sahip çıkmadı hatayı bende buldular değişim için çok yüksek bir fiyat çektiler. Evimde her beyaz eşyadan küçük ev aletine kadar Samsung olmasına rağmen bu durum beni Samsung'dan ...

27 Ekim 2022

videoplayer-icon

Samsung 55 inç LED TV daha 3. Yılı bitmeden LED düşmesi sorunu yaptı. Servis garanti bitti diye ilgilenmiyor. Az ye Samsung kullanıyorum ama yaşadığım bu problem çözülmüyor, lütfen iyi niyet işlemi dahilinde TV mi tamir edin. Samsung ue55mu7400 model.