Cumali sonuçtan hiç memnun değil

Cumali
08 Temmuz 2024 13:55

12.05.2024 tarihinde Samsung65QN90C Media Markt'tan 2yıl garanti li TV satın aldım. TV kullanmaya başlayalı 1ay sonra hava kabarcıkları olduğunu fark ettim. Durumu servise bildirdim, servis böyle bir sorunu ilk defa gördüğünü. Ama bunun kullanıcı hatası olduğunu söyledi. Ben itiraz edince birkaç foto çekip inceleyeceğiz dedi. 1 hafta sonra bana kullanıcı hatası dediler, sordum nasıl olabilir böyle hava kabarcıkları? Bana izah edin cevap yok. Şimdi mahkemeye gideceğim ve hakkımı arayacağım. Diğer markaların neredeyse %50fazla fiyat vererek aldığım 1 aylık TV arızalandı ama sorumlu benim. Kul hakkı kalmaz kimsede

profile profile
08 Temmuz 2024 15:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Cumali
08 Temmuz 2024 15:32

15 günden beri dönüyorsunuz hiçbir şey olmuyor. Hakem heyetinde görüşürüz. Emsal kararı buradan yayınlayacağım, süreç 5 sene sürsün sorun değil.

Cihat

Aynı sorunu bende yaşadım. 1 cm'lik bir hava kabarcığı vardı. Servis geldi bu alanı peçete ile sildi. Bu kabarcık 20 cm'lik bir alana yayıldı. TV'nin fotoğrafını yetkili birime gönderdiler. Anında cevap verildi. Kullanıcı baskı uygulamış dendi. 45.000 TL panel için para istendi. Daha sonra bu fiyat 22.500 TL' ye düşürüldü. Ben de kabul etmedim. Haftaya Hakem Heyeti'ne vereceğim. Sonuç alamazsam mahkemeye vereceğim.

Deniz
26 Kasım 2024 00:18
Garanti Ve Sigorta Haklarımın İhlali: Media Markt'tan Aldığım Televizyonun Değişim Sorunu

Ahmet
06 Kasım 2024 04:09
Samsung OLED TV'de Tekrarlayan Ekran Kabarması Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 11:14
Samsung Kategorileri