Samsung Smart TV QE50Q60 Uygulama Yüklenmeme Hatası

İbrahim
25 Mayıs 2023 22:03
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“Problem internet güvenlik duvarı ile alakalı olduğu teknik servis tarafından bildirildi İnternet sağlayıcısı tarafından ayar değişikliği sağlanarak sorun giderildi Tapılan değişiklik güvenli internet ayarı iptali ve sorun ortadan kalktı Yardım için teşekkürler”

Samsung Smart TV model kodu: qe50q60tauxtk olan TV'de uygulamalarda kur butonuna tıklıyorum, ancak sıfır tepki alıyorum ve iptal yazısı geliyor. Yaklaşık 30 saniye sonra tekrar uygulama indirme sayfasında kur butonu beliriyor. İnternet sorunu olduğunu düşünerek youtube.com'da 2160 video açtım ve sorun yaşamadım. Ancak bu TV'de iki haftadır parasını ödediğim hiçbir uygulamayı izleyemiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ya da başka bir TV önerir misiniz?

26 Mayıs 2023 08:56 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili, şikayet çözüm merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye www.samsung.com

İbrahim
28 Mayıs 2023 12:03