29 Mayıs

Samsung 50Q60T mağdurlarından biride benim. 27.12.2020 yılında aldığım TV tam 30. Ayda maalesef kapanıp açılmaya ve görüntü gelip gitmesi arızasıyla baş başa kaldım. Hiçbir şekilde darbe ya da etkiye maruz kalmayan TV için servis istedim ve geldiklerinde panel arızalı diyerek yeni panel gerektiğini ve değişmesinin zorunlu olduğunu belirttiler. Peki benim satın almış olduğum panelimi bana geri verecek misiniz dediğimde İstanbul'a göndereceklerini söylediler. Böyle saçmalık olur mu? Zaten onun parasını verdim ben. Şimdi servis ücretini vermiş olarak beklemedeyim. Samsung Türkiye bunu çözmeli.

02 Haziran 15:29

Şikayetimi oluşturalı 4 gün geçti. Kendi TV'mun arıza diye bahsettikleri uydurma para aşırma taktiğini gösterimlerle ve yazımlarla ifade etmeme rağmen Samsung camiasından tek bir gayret ya da iletişim olmayışı çok doğal geliyor. Çünkü buradaki platformunda bir yapıcılığı bulunmuyor. Benden sağlam paneli alıp başka mağdura takacaklar ve oradan da 6000₺ kazanç elde edecekler. Benden zaten alacaklardı. Her sosyal medya kanalında bunu yayınlayacağım!

29 Mayıs 22:00

Ve bakın 1 saat daha video oynuyor🙂

Ek
Samsung Logo
29 Mayıs 11:52
Savaş
29 Mayıs 20:56
Samsung QLED TV Saçmalığı

Tekrar merhaba. Bakın ben profesyonel olmasamda Samsung servis sağlayıcılarının sırf insanların nasıl cebinden bir an önce paralarını almak istediklerini ispat etmek için TV mi feda etmek uğruna QLED TV mi açtım. Bana paneliniz, ekranınız arızalı diyen sayın yetkili Samsung İzmir servisiniz. İstediğiniz 6000₺... Sadece yaptığım sökmek ve ekrana görüntü sağlayan filmleri silgi ile silmek. Basit bir PC kullanıcı her zaman bilir, RAM pinleri arada silgi ile silinir. Tam tamına 1 saattir her şey normal. Tek ölü piksel yok ve tek zedelenme yok. 6000₺. İstediğiniz ücret. Üstelik Samsung yani. Samsung Türkiye'ye tekrar yazıyorum. Ben bu cihaza para verdim, KDV kesildi ve ödedim. Benim ekranımı alarak yenisini getireceğiz deyip 6000₺ isteyen sizin yetkili servisiniz. Sanıyorum ki yetkili servisler kontrol dışı çalışıyor.

Eyyyy Samsung Akıllı Ol

24 Haziran

3 sene önce aldığım Samsung QLED TV nin 4 ay önce ekranın sağ tarafa doğru kararması. 1- 2 gün sonra düzeldi. 10 gün önce yine oldu ve düzelmedi. Servis geldi. 6280 TL LED ve panel arızası çıktı. Samsung Türkiye Sayfasında 3 ay evvel 10 yıl LED ekranlarda garanti yazıyordu. Keşke ekranın fotoğrafını...

Samsung QLED TV Panel Arızası

02 Haziran
"Şikayetimi ilettikten kısa süre sonra benimle iletişime geçip, servisle tekrar görüşen ve sorunu garanti kapsamına alan, ardından da servisin benimle temasta olduğundan emin olmak için arayan müşteri temsilcilerine teşekkür ederim."

Samsung Türkiye Ve Yetkili Servis Sorunu

24 Aralık 2022

Samsung 49nu7300 serisi curved televizyonumun ses var görüntüsü gitti servisi çağırdık servistekiler LED arızası olduğunu bunu 1.750 TL karşılığında yapabileceklerini söylediler TV'yi alıp servise götürdüklerinde tekrar arayıp panel arızası olduğunu panel içinde 4.600 TL olduğunu ama neyden dolayı p...

1 Yorum

Murat

Aynı sorun bende de var hafta sonu oldu ne kadar fiyat veriyorlar ne diyorlar kullanıcı hatasimi herkes aynı sorundan şikayetçi kimisi ücretsiz yaptırmış bu sorunu kronik sorun kabul edip ücretsiz herkesom sorununu gidermeliler tüm platformlarda bu sorunu yaamiz gerekir herkesi uyarmalıyız Samsung almamlari konusunda

Samsung Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı