Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Montaj Mağdurluğumuz Daha Kaç Gün Sürer?

Samsung Montaj Mağdurluğumuz Daha Kaç Gün Sürer?
Meryem
07 Haziran 2024 16:08

Samsung servisini pazartesi arayıp randevu oluşturduk ve bir gün sonra bizlere perşembe günü geleceklerini söylediler. Gelip bir yerden klimayı söküp başka bir yere takmak için gelecekler ve bu 3500 gibi bir fiyat karşılığında. Dün için kesin gelineceği defalarca aramamızda söylendi. İki kişi izin aldık sırf bu işimizi halletmek için en son aradığımızda 17:30 gibi montajcı arkadaşların bizi aramalarını rica ettik ve ileteceklerini söylediler. 19:00 20:00 a kadar çalışmalarının devam ettiği ve kesin gelecekleri belirtildi. Tabi ki de gelen ve arayan olmadı. Akşam 21:30 sularında canlı desteğe yazmam sonucu montaj ekibi arayıp gelebileceklerini söylediler. O saatte iki apartmanda da kimse sese izin vermez. Bugün oldu hala arayan soran yok yine canlı desteğe yazdım fakat hala arayan yok şaka gibi. İki gündür bu iş yüzünden işe gidemiyoruz. Mağduriyetimin hemen giderilmesi için ne yapmam gerek bilmiyorum. İlla tüketici haklarıyla mı muhatap olmamız lazım.

07 Haziran 2024 18:23 (Şikayetten 2 saat sonra)

Nazmi sonuçtan hiç memnun değil

Nazmi
24 Haziran 2024 15:45
Samsung'dan Klima Alacaklar Tekrar Düşünsün

Şahin
27 Ağustos 2024 17:58

Klimam Günlerdir Takılamadı Servis Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyet Yaşattı

Canan
24 Haziran 18:52
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Turgay
12 Haziran 2024 15:01
Azim sonuçtan hiç memnun değil

Azim
06 Haziran 2024 15:47