Samsung Eco Bubble Çamaşır Makinesi Kömür Sorunu

22 Mayıs

Samsung marka 8 kg a+ çamaşır makinem arızalandı, ekranında 3e hata kodu verdi. İnternetten araştırdığımda genel olarak motor arızası olduğunu veya kart arızası olduğunu öğrendim. Ama yine de Samsung Elazığ merkezde bulunan servisi'ni çağırdım. 3-5 dakika makineme baktıktan sonra e 3 hatasına bakarak bunun motor kaynaklı olduğunu ve motorunun değişmesi gerektiğini ve fiyatının da 3000 TL olduğunu öğrendim. 200 TL'lik servis ücretini ödedim daha sonra bir özel makine tamircisi ustasını evime çağırdım.

Geldi baktı, makinenin kömürlerinin bittiğini bundan dolayı servisin motorunun tamirine gitmediğini ve bu yüzden motorunun bozuk olduğunu motorun tamamen değişiminin motor kömüründen kaynaklandığını belirtti. Yani 150 TL'lik bir kömürden dolayı koskocaman çamaşır makinem boşa çıktı. Ben de gidip yerine başka bir markanın çamaşır makinesini aldım. Evdeki onarımı gereken makineyi de bir arkadaşıma verdim. Yani 3 kuruşluk bir onarım için koskocaman bir makineyi çöpe attım.

Bir daha asla Samsung marka çamaşır ya da bulaşık makinesi almak istemem. İnternetten araştırdığımda bu durum Samsung çamaşır makinelerinin kronik bir sorunuymuş. Yani kömür durumu 3- 5 sene içerisinde bitiyor sonra da tüketiciyi zorda bırakıyorlar.

23 Mayıs 12:56

Bu durumu sanayi v ticret Bakanlığına da bildireceğim. Ayrıca cumartesi günü ödediğim servis fişini ve yeni aldığım çamaşır makinesinin faturası da bendedir. Bilginize

23 Mayıs 03:57

Samsung un gelen elemanının 3 5 dakika bakıp motor arızası denilerek 150 /200 TL ile çözümü olacak bir arızayı gidermek gerekirken Samsung firması tüm motorun değiştirilmesini söyleyip müşteriyi zorda bırakması sonucu Müşteriden büyük paralar istemesi ve bu istediği parayı ve servis ücretini de peşin istemesi ve kredi kartıyla ödemeleri kabul etmemesi müşteriyi oldukça zorda bırakmaktadırlar servis ücretini ve motor arızası veya diğer arızaların tamamını peşin istemektedirler kredi kartıyla ödeme kabul etmektedirler. Bu nedenle ben makinemi çöpe attım yani Samsung firması müşteri odaklı hizmet anlayışından uzaktır ben şimdi uğradığım zararın tarafıma verilmesini yani tazminimi istemekteyim bu gibi nedenlerle uygun bir şekilde tanır edilmesi gereken çamaşır makinamı tamir ettiremedim ve çöpe attım gereğini arz ederim saygılar

Samsung Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 8 dk
Samsung Logo
22 Mayıs 14:19

Samsung Çamaşır Makinesi Isıtıcısı Yandı

1 hafta önce

Samsung çamaşır makinesi daha 6 aylık ısıtıcısı yandı. Yenı makine talep ediyorum kabul olmuyor. Parça değişikliği yapılacağını söylediler Maximum 3 güne gelir dediler neredeyse bir hafta oldu gelmedi. Saka gibi değil mı sen kocaman Samsung sun ve yaşattığına bak. Bu 6 aylık makineden önceki de Sams...

Samsung Beyaz Eşya Problemleri Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

19 Ağustos

Evlenirken beyaz eşyaları (yaklaşık 7 yıl) Samsung'tan almak gibi bir hata yaptım. Buzdolabı, bulaşık ve çamaşır makinesi üçlemesine garanti süreci içinde ve dışında kaç kere servis geldiğinin sayısını unuttum. Mevcut yılı baz aldığımızda, 2023 yılı içerisinde bulaşık makinesinin motoru ve alt panel...

Samsung Körük Lastiği Değişimi Ücreti Ve İşçilik

31 Temmuz

Merhaba ocakta çamaşır makinesi aldım 6 ay oldu. Sıkarken sallantı oluyor. Hep 2 gün önce su akıtmaya başladı. Bakayım dedim körük lastiği içten kopmuş bu kadar makine kullandım ilk defa başıma geldi. Garantili ama servis kullanıcı hatasıymış dedi. Evet oturduk dinledik körük lastiğini 1.350 ücret i...

3 Yorum

Burcu

Merhabalar hangi marka çamaşır makinesi aldınız acaba. Ben de çamaşır makinemi değiştireceğim ancak hangi markaya baksam hep problem var. Şimdiden vereceğiniz yanıt için teşekkürler

Tansel

Arçelik marka 9 kg lik 9600 TL'ye aldım 7 taksit fiyatı daha önce de Arçelik ti 15 sene kullandım sıkıldığım için değiştirmiştim Samsun almıştım

Tansel

Arçelik 9 kg 9600 7 taksit