Samsung Buzdolabı Mağduriyeti: Çözüm Bekleyen Müşteri!

Selin
12 Aralık 2024 17:35

14.05.2018 tarihinde Şekerciler firmasından almış olduğum Samsung buzdolabı için şikayet etmek istiyorum. 01.11.2024 tarihinde buzdolabının bozulması sebebi ile Samsung‘un kendi servisine buzdolabını verdik. Ürün garanti kapsamında olması sebebi ile bizlere söyledikleri çözüm şu şekildedir; buzdolabının düzelmesi mümkün gözükmemektedir. Bu sebeple yeni bir buzdolabı modeli önererek bize göndereceklerini söylediler. 1 kasımdan beri Samsung 'un genel merkezi bizleri sürekli oyalamaktadır. Bunca zamandır beklememize rağmen ürünün Bursa ve çevre illerde stoğu olmadığını söylediler. Önerilen RF71DB965E8C Gardırop tipi buzdolabının piyasa fiyatı 140 bin tl'dir. Fakat genel merkezden çözüm olarak sunulan diğer konu ise biz size 125 bin tl verelim bu şekilde çözelim idi. Hem beni zaman olarak beklettiler, hem de verilecek buzdolabının Samsung’un satış değerinin altında bir fiyat vermek istediler. En son gelinen nokta şu şekildedir; artık tamamen her şeyden vazgeçtik ve bize 125 bin tl'yi vermelerini söyledik, bu bedeli ne zaman nasıl vereceklerini bilemediklerini söylediler. Sunulan hiçbir çözüm önerisi gerçekleşmedi ve ben 1 buçuk aydır büyük bir mağduriyet yaşıyorum. Bu konunun çözülmesi için şikayetim mevcuttur.
Gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim.
Bilgilerinize sunarım.

13 Aralık 2024 11:18 (Şikayetten 17 saat sonra)

Selin
26 Haziran 2024 17:19
Samsung Buzdolabı Arızası Ve Tedarik Süreci
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabında Tekrarlayan Sorun Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Yüksel
18 Mart 22:54
Ender sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Kabusu: Stok Hatası Ve Garanti Sorunu

Ender
19 Şubat 16:54
Samsung Buzdolabı Kabusu: Stok Hatası Ve Garanti Sorunu
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
02 Şubat 2024 14:41
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 10 Yıl Garantili Buzdolabı Motoru İçin Çözüm Sunulmuyor, Mağduriyet Yaşıyoruz

Gülay
13 Ağustos 12:49