Sayın Yetkili,
Ev Shop mağazasından Samsung marka WW80T4020CE çamaşır makinesi satın aldım. Ve ürünün kazan vurması sorunu vardı. Bu nedenle makinenin 3 yıl garanti kapsamında olduğu için tekrar servis çağırdım ve servis geldi 20 dakika gürültü testi yaptı çalıştırdı. Ancak kazan vurma sorunu 1 saat 25 dakika programda 23 dakika da kazan vurması, 37 dakika da kazan vurması 47 dakika da kazan vurması söz konusudur. İlgili görselleri ve videoları ekte paylaşıyorum. Ürünle ilgili değişim talep ettim ama değişim talebim ne yazık ki uygun görülmedi ve sorun hala devam ediyor. Ayrıca 8 kg kapasiteli olan makineye 3 kg ürün ancak atılabiliyor. Boş çalıştırdığımda bir sorun olmuyor yani içine hiç çamaşır atmadan. Kazan vurma sorunu olmamaktadır. Ürünü satın aldığım bedel 13,185,59 TL ' dir. Ürün faturası ektedir. Fatura bilgileri fatura no :m382023000001559 dur. Yetkililerden ivedilikle gereğini yapmalarını ve mağduriyetimizi gidermelerini önemle rica ederim. Ayrıca servis tekrar çağırmada sorun siz kaynaklı olmasına rağmen ücret talebinde bulunmuştur bu durumu da anlamış değilim, netice ayıplı bir üründür.
Gereğini ivedilikle çözülmesini rica ederim.
1 Yorum