Samsung 4K Smart TV Arızası

Gazi
20 Haziran 2023 12:315.500

29/10/2020 tarihinde Ankara Optimum Samsung mağazasından 50" TU8000 Crystal UHD 4K Smart TV aldım. Samsung mağazasında 2 yıl garanti suresine ek 3 yıl sigorta yaptırdık. 2 yıl garanti suresi bittikten 2 ay sonra ekranda boylu boyunca yatay piksel kayıpları oluştu. Samsung müşteri hizmetlerini aradım, ayrıca sigortayı yapan şirket olan Kutup şirketler grubunu aradım. Bu şirket Optimum Samsung mağazasının da sahibidir. Kendi internet sitesi olan www.kutup.net isimli sitede almış olduğumuz ek 3 yıl garanti ile ilgili reklamı da bulunmakta kısa sürede bakim ve onarım hizmeti verdiklerini iddia etmektedirler. Ancak televizyonu tamir etmedikleri gibi, Gel sigorta yaptırmak için verdiğin parayı ödediğim vergileri çıktıktan sonra sana vereyim diye kaba bir üslupla söylediler. Git nereye şikayet ediyorsan et tamir etmiyorum dediler. Şu anda Piksel kayıplarına ek olarak TV yi açmaya çalıştığımızda açılmıyor, açma tuşuna bastıktan yarım saat sonra açıldığı ya da hiç açılmadığı oluyor. Kutup şirketler grubu güvenilir bir şirket değil. Sorunlarınızı asla çözmezler, satış yaparken her turlu arızayı gidereceklerine dair vaatler sunarak ek paketlerle satış yapıp para kazanıyorlar sonrasında sözleşmelerine aykırı davranıyorlar

1 Destek
20 Haziran 2023 12:36 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Ek Garantiye Rağmen Ücretsiz Onarım Yapılmıyor

Ahmet

"Samsung çözüm ekibinden Özlem hanıma televizyonumun onarımı için arayıp ücretsiz onarım sağladığı ve Samsung firmasının müşterisinin arkasında durmasından dolayı çok teşekkür ederim. 20 dakika da panel değişimi yapıldı. Ayrıca Samsung Sincan bölgesine bakan teknisyen Cuma güzel beye de teşekkür ederim."

4 Yorum

İki Yıl İçinde Arızalanan Televizyon İçin Yetersiz Servis Ve Yüksek Onarım Ücreti

Bedii
3 Ağustos 2025 00:231.272

19 Temmuz 2022 tarihinde Amazon üzerinden aldığım Samsung AU8000 50 inç televizyon, henüz iki yılı yeni doldurmuşken arı...

Samsung Samsun TV Ayıplı Mal

Ekrem
16 Temmuz 2023 20:562.566

"Televizyonun paneli Samsun yetkililerince değiştirildi Samsung büyüklüğüne yakışır bir şekilde sorunumu çözdü diyebilirim. Hem Samsung hem de teknik ve müşteri hizmetlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Teknik ekipten gelen Caner isimli personel üç kez geldi her defasında yaptığı açıklamalarla davranışlarıyla ayrıca müşteri hizmetlerinden Perihan hanım ve Cihan bey de yaklaşım biçimleri ile örnek davranışlar sergilediler. Sorunun çözümüne büyük katkı sağladılar. Değişen parça ile ilgili son bir isteğim var bir yıl garanti olarak süre verebilirler mi dönüşlerini bekliyorum iyi günler diliyorum çalışmalarında başarılar diliyorum"

Samsung TV'de Kronik Panel Arızası Şoku

Muazzez
21 Kasım 2024 23:501.335

Kutup mağazasından 10.02.2021 tarihinde aldığım Samsung UE50TU800OUXTK UHD-4K TV aldım. Bana 3 yıl ek garanti yapmamı ta...

Tümünü Gör
Samsung TV Kumandası Arızası.

Samsung TV KumandasıArızası.

Mesut