06 Mayıs 2014

Samsung Televizyonumun Kumandası Kutudan Çıkmadı.

Samsung.com.tr adresinden özelliklerine bakıp 40f6800ss model televizyonu aldım. Çünkü evde yaşlı insanlar var akıllı kumanda kullanmazlar diye bende hem akıllı hem normal kumandası var diye Samsung sitesindeki 40f 6800 ss modelini Teknosa'dan aldım.

Samsung.com.tr adresinde görüldüğü gibi aksesuarlar içerisinde 2 adet kumanda var. Ben burada yazılanlara güvenerek bu modeli aldım. 30.04.2014 tarihinde Samsung müşteri hizmetleri kurulumu yaptı ama içinden 1 adet kumanda çıktı. Bunun için 02.05.20014 4447711 müşteri hizmetlerini aradım geri dönüş olmadı. 04.05.2014 tarihinde görüştüm geri dönüş olmadı.

Ünsal 1.064 Okunma

Cevaplar

  • Ünsal 19 Mayıs 2014

    memnun değilim samsung müşteri temsilcilerinden.ilgilenmiyorlar, 20 gün oldu sorun çözmüyorlar.

  • Ünsal 15 Mayıs 2014

    16 gün oldu.ama armıyorlar yardımcı olmuyorlar.samsung müşterisiyle ilgilenmiyor.

  • Ünsal 12 Mayıs 2014

    benim 13 gün önce size sıkıntımı belirttim.televizyondan eksik çıkan KUMANDAYI istedim.önce canlı destek (chat) le defalarca görüşmem oldu.eser beyle görüştüm olmadı .muhammet beyle görüştüm olmadı,gökhan beyle görüştüm olmadı.hepsi bana size en kısa zamanda dönücez dediler.bende bekledim arayan olmadı.sonra 447711 farklı günlerde defalarca aradım.aynı şeyleri onlarda söyledi.size geri dönüş mutlaka yapıcaz dediler.ama dönen olmadı.en son size geçen hafta BAŞKANA e posta yolladım.sizde diğerleri gibi inceleniyor en kısa sürede dönücez dediniz.şimdi bugün size soruyorum.bir adet kumanda yollamak bu kadar sıkıntılımı sizin için? samsung destek olarak çoktan çözmesi lazımdı bu sorunu.daha büyük sorunlarda nasıl çözüceksiniz bilmiyorum. MÜŞTERİ NUMARAM

  • Ünsal 09 Mayıs 2014

    10 gün oldu.samsung müşterisiyle ilgilenmiyor.tam 10 gün oldu bana kumanda göndermediler.dedikleri şu size dönüş yapıcaz.live üzerinden görüştüm,geri döncez dediler dönmediler,4447711 numaralı numarayı kaç defa aradım artık sayısını hatırlamıyorum,geri döncez dediler dönmediler.mail yolladım geri döncez dediler dönmediler. samsung kumandayı 10 gün oldu yollayamıyor.yolluyup yollamıcaklarıda belli değil.herkes benim durumumu görsün.ben bu ürünü samsungun kendi sitesinden kontrol ederek aldım.onlarsa bana kumandayı temin etmiyorlar.ya kumandayı versinler yada ürünün iadesini yapsınlar.bana paramı geri versinler

  • Ünsal 09 Mayıs 2014

    samsung müşterisiyle ilgilenmiyor.tam 10 gün oldu bana kumanda göndermediler.dedikleri şu size dönüş yapıcaz.live üzerinden görüştüm,geri döncez dediler dönmediler,4447711 numaralı numarayı kaç defa aradım artık sayısını hatırlamıyorum,geri döncez dediler dönmediler.mail yolladım geri döncez dediler dönmediler.samsung kumandayı 10 gün oldu yollayamıyor.yolluyup yollamıcaklarıda belli değil.herkes benim durumumu görsün.

  • Ünsal 08 Mayıs 2014

    onlar aramadı beni.ben onları aradım.aynı şeyi söylediler.biz sizi arıcaz.tam 8 gün oldu.bir kumandayı veremediler.en son tüketici mahkemesine gitmek zorunda kalıcam

  • Ünsal 07 Mayıs 2014

    bana dün telofonla dönüş yaptılar.eksik çıkan kumandayı verip vermiceklerini söylemediler.sadece durumu genel merkeze iletceklerini söylediler.tekrardan bana geri dönüş yapmadılar.lütfen bana yardımcı olun.kumanda yok diye ailem televizyonu kullanamıyorlar.eksik kumandayı yollamak bu kadar uzun sürmemeli.gerçi yollayıp yolalamıcaklarınıda söylemediler.yardımalrınızı bekliyorum

  • Ünsal 07 Mayıs 2014

    hala kumandayı göndermediler.sorunum devam ediyor.bir kumanda göndermek bu kadar uzun sürmemeli.

  • Samsung Temsilcisi06 Mayıs 2014

    Kullanıcımız ile konu hakkında görüşülerek, gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Değerli müşterimiz, Samsung ürünleri hakkında sormak istediklerinizi 444 77 11 numaralı hattımıza ya da http://livechat.support.samsung.com/LiveChat/customer/nonMemInfo.jsp Canlı Destek hizmetimize iletebilirsiniz.

  • Ünsal 06 Mayıs 2014

    ben zaten www.samsung.com.tr internet sitemizde "Bize Ulaşın bölümüne defalarca durumu ilettim.4447711 nolu numarayıda 2 ayrı günde dakikalarca durumu ilettim.ama bana geri dönüş olmadı samsung com tr ardesinden ürünü zaten inceleyip samsunga güvenerek bu ürünü aldım.aksesuarların içinde ne yazılmışsa bana temin etmelisiniz.ben orada yazılanlara güvenerek ürünü aldım.

  • Samsung Temsilcisi06 Mayıs 2014

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza kısa süre içerisinde bilgi aktarılacaktır. Samsung Ürünleri hakkında sormak istediklerinizi 444 77 11 numaralı hattımıza ya da www.samsung.com.tr internet sitemizde "Bize Ulaşın" bölümüne iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Samsung Çağrı Merkezi

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön