Uğur sonuçtan memnun

Vodafone Hattı Tanımayan S24 Ultra: Acil Yardım Talebi

Vodafone Hattı Tanımayan S24 Ultra: Acil Yardım Talebi
27 Kasım 2024 18:05
Uğur'un Teşekkür Mesajı
“Arayıp ilgilendiler. Bir çözüm sunulmadı ama arayan temsilci elinden geleni yaptı. Sorunumu 12 gün sonra kendim çözdüm.”

Merhaba, S24 Ultra (global) telefonumun sim 1 kullanma süresi bitip sim 2'ye geçtim fakat Vodafone hattımı görmüyor. Farklı bir ağ operatörü taktığımda onları görüyor. Telefon ağ operatörünü sadece benim Vodafone hattıma kapatmış durumda. 6 gündür her yolu denedim, sim kartımı da yedek sim alarak değiştirdim fakat bir çare bulamıyorum. Özellikle benim numaramı çalıştırmıyor. Takar takmaz "taktığınız sim kartı kapalı" yazıyor. Kendi hattımı başka telefonlara taktığımda bir sorun yaşamıyorum. Samsung'tan acil yardım talep ediyorum. Benimle iletişime geçip sim kartımdaki engellemenin kaldırılmasını istiyorum. En azından yıl sonuna kadar sim 2'yi kullanabilmem gerekir.

28 Kasım 2024 11:30 (Şikayetten 17 saat sonra)

Uğur
29 Kasım 2024 09:51