Samsung Z Fold 3 Telefonda Son Güncelleme İle  Hoparlör Ve Bluetooth Sorunları

11 Aralık 2024 21:24

Samsung z fold 3 telefonum bu ay 2 yıl dolduğu için garanti süresi sona erdi. Son güncellemelerde hoparlör sorunu yaşıyorum. Hatta öndeki ekrandan arkaya aktarma problemi de yaşıyordum. Yeni güncellemeyi yükledikten sonra önden arkaya ekran geçişi düzeldi ancak hoparlör tamamen çalışmaz hale geldi.

Telefon sessiz bir bilgisayardan öteye gitmiyor, asla görüşme yaptırmıyor. Bluetooth ile bağlantı yapıyordu, bluetooth kulaklık kullanıyordum ancak bugün onu da yapmıyor. Bazen açılıyor, kısa süreliğine bağlanıyor ama çoğunlukla bluetooth'a bağlanmıyor.

Lütfen acil yeni bir güncelleme ile bunlar düzeltirsin, gerçekten çok zor durumdayım. Hiçbir şekilde görüşme yapamıyorum. Acil durumda kalsam telefonumla derdimi anlatamayacağım. Karşı taraf sesimi duyduğunu söylüyor ama karşı taraftan ses bana ulaşmıyor.

Servisle görüştüğümde yeni güncellemeyi beklememi tavsiye etti. Güncellemeden önce telefonumla ilgili hiçbir problemim yoktu. Hatta soran herkese tavsiye ediyordum, çok çok memnundum ancak bu son güncellemeler mahvetti. Lütfen acil çözüm bekliyorum.

12 Aralık 2024 11:33 (Şikayetten 14 saat sonra)

Selim

Merhabalar aynı soruna benzer sorunlardan bende muzdaribim bende şikayet konusu açtım benimde elimde video resim vs var maalesef ortak yanımız Samsung markasına bulaşmak oldu benden tamir ücreti olarak garantisi bittiği için 22.266 TL istediler. Bakın kullanıcılar arkadaşlar katlanır telefon almayı düşünen arkadaşlar varsa bu yazıları iyi okusunlar paranızı çöp e atmayın herkes Samsung gibi kolay para kazanmıyor.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 15:14

Güncelleme Sonrası Hoparlör Sorunu