Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Samsung Telefon ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Oğuzcan sonuçtan hiç memnun değil

Ürün Deneyim Raporu
Kullanıcıların ürünle ilgili yaptığı değerlendirmenin sonuçları.
Samsung Telefon Galaxy M21
Verim-Performans
Ergonomi-Kullanışlılık
7,910
Yetkili Servis
7,610
Memnuniyet ve Tavsiye
7,710

Samsung Telefon Teknik Servisinin Geleceğimi Elimden Alması!

Oğuzcan
Oğuzcan 31 Temmuz 2022 17:03

Telefonum Galaxy M21 Telefonum kırıldığı için garantiye göndermiştim tamir edildi ve geldiğinde ekranı, arka kapağı ve anakartı değişmişti. Test ederken kamerada sorun olduğunu fark ettim ve telefonu tekrar teknik servise gönderdim. Telefon geri geldiğinde kamera düzelmiş ancak çağrı yapılamıyor, mobil veri kullanılamıyordu. Tekrar gönderdim ancak sorun devam etti. Samsung ® çözüm ekibiyle görüştüğümde telefonu tekrar teknik servise göndermem konusunda ısrar ettiler. Başka çözümleri yoktu. Gönderdim ve telefon geldi. Sorun kısmen devam ediyor. Mobil veri kullanılıyor ve çağrı sırasında bazen ses gidip geliyordu. Mikrofonda sorun olmadığına eminim. Şimdi ise mobil veri kesinlikle kullanılamıyor, çağrı sırasında ses gidip gelmeye devam ediyor. Bu şekilde toplam 4 defa teknik servise telefon gönderdim. Telefonları baştan savma kontrol edip, sorun olmadığını düşünüyor, test yapmadıkları halde yaptıklarını iddia ediyorlar. Test yapmadıklarına eminim ancak kanıtlayamam. KPSS döneminde telefondan ders çalışan biri olarak başkalarının telefonunda sürünüp kaldım. Vaktim alındı. Verilerim telefon değiştirmekten kalite kaybetti. Ben zaman zaman telefonsuz kaldım ve şimdi tekrar göndererek telefonsuz kalmak zorundayım. KPSS sınavı açısından geleceğimi, vaktimi, ve bir çok şeyimi benden aldınız. Zararımı kim karşılayacak?

Samsung Telefon Logo
Samsung Telefon31 Temmuz 2022 17:34
Oğuzcan
Oğuzcan31 Temmuz 2022 19:41

Biz çözüm ekibiyle görüştük zaten.

Ürün Deneyim Raporu
Kullanıcıların ürünle ilgili yaptığı değerlendirmenin sonuçları.
Samsung Telefon Galaxy M21
7,610
Memnuniyet ve Tavsiye

10 Şubat

Samsung Telefon Tabletimden Ses Çıkıyor Ama Açılmıyor

Samsung Galaxy TAB A7 Tabletimden ses çıkıyor ama ekran yok açma kapama tuşuna basında ses çıkıyor ama açılmıyor arada bir açıldıktan sonra tekrar aynısı oldu ve artık hiç açılmadı lütfen en kısa zamanda yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim şimdiden

05 Şubat

Samsung Galaxy A04s Zil Sesinde Cam Kırılma Sesi

Samsung Galaxy A04s marka bir telefonum var. Biri aradığı zaman benim ayarladığım zil sesiyle birlikte cam kırılma sesi tarzı yüksek ve alakasız bir ses de geliyor. Tüm ses ayarlarına bildirim ayarlarına baktım ama geçmedi. Ve bu aldıktan bir süre sonra başladı. Neden olabilir acaba teşekkürler

01 Ocak

Samsung Telefon Samsung Cihazda Sistem Sesi Gelmesi

Merhabalar kullanmış olduğum Samsung Galaxy a52 telefondan ben hiçbir şey yapmamış olmama rağmen sistem sesi geliyor sistem sesini kısınca gidiyor ama o zamanda titreşim hareketi oluyor ayarları kontrol ettim ama hiçbir türlü çözüm bulamadım bu durum beni çok rahatsız ediyor

31 Ekim 2022

Samsung Telefon  Durup Dururken Ses Çıkarması

Samsung Galaxy a 12 telefonum durduk yere uyarı sesi veriyor. Bazen uygulama kullanmadığım zaman bazende uygulama kullanırken. Rahatsız edici bir ses var. Alarm sesi gibi. Günde birkaç kez tekrarlıyor. Sebebini bulamıyorum.

05 Ekim 2022

Samsung Telefon Galaxy S21 Ultra Kameradan Gelen Ses Sorunu

Samsung s21 Ultra telefonumdan sallayınca tıkırtı sesi geliyor. Cihazı ilk aldığımda bu kadar ses yoktu ancak vakit geçtikçe ses yükseliyor ve ilerleyen zamanlarda sanırım en küçük bir el hareketinde sesi daha çok duymaya başlayacağım. Sesin ois'ten geldiğinin farkındayım kamerayı açtığımda kesiliyo...