Samsung Telefon Stokta Olmayan Ürün Satışı
723görüntüleme

Bekliyorum, Samsung ürünlerinden ve hizmetlerinden şu ana kadar memnun idim.

Şikayetimin çözümü ile ilgili cihan bey çok yardımcı oldu. Gün içinde ilk aramasında şikayetinizi çözüp size döneceğim dedi ve akşam üzeri, ürünümün bgn veya yarın kargoya verileceğini söyledi. Çok teşekkür ederim kendisine. Samsung Türkiye için iyi bir prestij kazanımı olmuştur diye düşünüyorum.
Tarafıma Samsung S20 için çağrı merkezi aracılığı ile satış işlemi yapıldı. 1-3 iş günü arasında kargoya verileceği söylendi. Bugün 4447711'i aradığımda siparişin stokları geçtim depoda bile olmadığını, yurt dışından temin edileceğini 30 günü bulabileceğini, siparişi iptal edemeyeceğimi söylediler. Stoklarda olmayan ürünün satışı neden yapılıyor? Diğer taraftan kredi kartımdan tahsilatı sağlanan tutarın, sözleşmede belirtilen süreler içerisinde teslim edilmeyen cihazın, vergi usul kanununa göre teslim edildiği tarihe kadar gecikme zammı kadar bedelin tarafıma iadesi yapılacak mı? Türk Devleti sınırları içerisinde olmayan ürünün satışı Ticaret Kanununa göre ticari suçtur. Yani gümrük vergisi vb... diğer vergilere tabi tutulmayan ürünün sanal satışı üzerinden nasıl kazanç sağlar böyle büyük bir firma? Ürünümün derhal temin edilmesini, şikayetimin altına Samsung tarafından 4447711'i arayın gibi cevabın verilmemesini (çünkü zaten aradım) istiyorum.