Samsung Telefon S7 Edge Güncelleme Hatası!

Aradığınız için teşekkürler
Aradığınız için teşekkürler
Wi-fi kullanımında zorlanıyorum. Evdeki wi-fi'yi diğer markadaki telefonlar sorunsuz kullanabiliyorken benim Samsung Galaxy a32 telefonumdan wi-fi'yi kullanamıyorum sürekli bir ünlem işareti var videoların vesaire donuyor Instagram'a atıcı olarak kullanamıyorum
Samsung Galaxy J7 Prime internete bağlanmıyor, ünlem işareti veriyor. İnternete bağlanan diğer kişilerin telefonunda böyle bir sorun yok. Telefonumun ekranı kırıldıktan sonra böyle bir sorun yaşamaya başladım. En kısa sürede dönüş yaparsanız memnun olurum. İyi çalışmalar.
Samsung Galaxy a22 telefonumda Wi-Fi kendi kendine kopuyor ve ünlem işareti çıkıyor. WhatsApp ® görüntülü aramalarda bu sorunu yaşıyorum ve bağlantım durup dururken kesiliyor. Evdeki diğer Samsung ® cihazlar da aynı problem yok en kısa sürede çözülmesini bekliyorum.
06.09.2022'de Samsung Galaxy s7 Edge cihazıma güncelleme bilgisi geldi. Dosyanın boyutu 186 MB indirdikten sonra güncelleme başlattım. Sonrasında telefona siyah ekran geliyor işlem başlıyor ve kısa süre sonra sarı ünlem işareti çıkıyor ve hata yazıyor güncellemeyi kuramıyor.
Samsung Galaxy s7 Edge cihazıma güncelleme bilgisi geldi. Dosyayı indirdikten sonra güncelleme başlattım. Sonrasında telefona siyah ekran geliyor telefon kapanıyor tekrar telefon açılıyor işlem başlıyor ve kısa süre sonra sarı ünlem işareti çıkıyor ve hata yazıyor güncellemeyi kuramıyor.