Samsung Telefon S23 Ultra Kendi Kendine Ekran Tazelemesi Yapıyor.

10 Mart 2024 18:48

Samsung S23 Ultra kullanıyorum. Garip bir sorun yaşıyorum ve internette bu sorun hakkında bilgi bulamadım. Sorunum; Instagram, Twitter, Banka uygulamaları, galeriden video oynatma, capcut içerik hazırlarken ve klavye kullanımında ekranın kendi kendine yenileme yapması.
Instagram kullanırken 4 ya da 5 hesap kaydırma yapıp akışı devam ettirirken kendiliğinden başa geliyor ve yenileme yapıyor.
Twitter için de aynısı oluyor.
Tüm uygulamalarda yorum yazmak istiyorum, klavyeden yazmaya başlıyorum ve ekran anlık bir göz kırpma yapıp yazdıklarımı siliyor ve yeni açılmış gibi oluyor.
Capcut uygulamasında video seyrediyorum, sonunu getiremeden ya ana ekrana dönüyor, ya da videoyu kapıyor. Herhangi bir ekleme yapmak, seçim yapmak istersem 10 saniye içerisinde aynı şekilde yenileme yapıp başa dönüyor.
Özellikle banka uygulamalarında, hesaplarıma giriş yapıyorum, işlemlere başlar başlamaz 10-15 saniye sürede ya uygulamadan çıkıyor ya da takılıyor. Yeniden giriş yapsam bile bunu en az 3-4 kere daha yapıyor.
Sebep olarak ekran açık tutmak, ya da kapanma süresi diye düşündüm ve değişiklikler yapmama rağmen aynı şekilde sinir bozucu bir hal almaya devam ediyor.
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum oluyor. Yazı yazamıyorum, Instagram'da sabit şekilde kaydırma yapıp ilerleyemiyorum ve kontrolüm dışında hep başa dönüyorum.
Fabrika ayarlarına dönüş yapmadım. Son güncellemeyi indirdim. Kurulu düzeni bozmak ayrı bir sinir durum ve bu şekilde kullanmak zor.
Korkum telefonun kronik bir sorunu olur ise elimde patlaması. Software kaynaklı ise düzelme umudum var.
Samsung yetkilisi ya da sorunu başka yaşayan biri var ise yardımcı olabilirler mi?

11 Mart 2024 09:04 (Şikayetten 14 saat sonra)

S23 Ultra Ekran Donma Sorunu

Selim