Samsung Telefon M51 Telefonum Açılmıyor

28 Nisan

Samsung m51 2 yıllık telefonumun şarjı azdı ve kapandı açılmıyor. Tekrar şarja taktığım halde herhangi bir belirti yok. Ses açma+power tuşu ile 8 sn. İşlemini yaparak da güç tuşuna 30 sn. Bassam da herhangi bir şey olmuyor. Ses kapama +power tuşunu da denedim yine bir şey yok sadece titreşiyor.

Samsung Telefon Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 26 dk
Samsung Telefon Logo
28 Nisan 09:30
Açelya
12 Haziran 18:10

Telefonumun bataryası ile ilgili bir sorun varmış fakat ekrandaki çiziği onarmadan bataryayı tamir edemiyorlarmış telefoncuya soruyorum en fazla 900 diyor yetkili servis bir çizik yüzünden 2400 lira fatura çıkartıyor bana bu nasıl bir saçmalıktır ben telefonumun neresini yaptırmak istiyorsam siz orayı yapmak zorundasınız nerede müşteri memnuniyeti?!

Samsung Telefon A30s Wi-Fi Sorunu

2 hafta önce

16 Eylül günü a30s marka telefonuma güncelleme geldi ve güncelledim. Bundan sonra Wi-Fi çekim gücü neredeyse yok oldu. 3 m ötedeki modem çekmiyor. Modem arızalı diyeceğim, eşimin telefonu full çekiyor. Bu konuda yardım bekliyorum, yoksa gerçekten artık Samsung'dan vazgeçeceğim.

Samsung Telefon Şarj Ve Video İzleme Sorunu

17 Temmuz

Aralıkta aldığım Samsung a33 telefonumun şarjı çabuk bitiyor. Akşam yatarken telefonumun güç tasarrufunu açtığımda sabah kendi kendine 5-6 şarj azalmış halde buluyorum. Ayrıca bir haftadır arada video izlerken izlediğim video kasılıyor, donuyor ve ses titreşimli ve cızırtılı çıkıyor. Videoyu kapatma...

Samsung S21 Fe, Yetkili Servis

12 Temmuz

Merhabalar Yaklaşık 20 gün önce eşim için aldığım Samsung s21 fe model telefonun güç düğmesinde tutukluk yapması ve aşırı ısınması ile alakalı Samsung İstanbul/ Kadıköy bölgesindeki yetkili servisine götürdüm. 4 gün sonra cihazı almaya gittiğimde güç düğmesi şarj soketi ve pilinin değiştirildiğini ...

Samsung  J6 Plus Güç Düğmesine Basınca 112'yi Arıyor!

24 Mart

Samsung j6 Plus telefonum telefon güç düğmesine bastığımda 112 yi arıyor bu özelliği kapatamıyorum, internetten de araştırdım hiçbir çözümü olmuyor. 112'yi devamlı rahatsız ediyorum panik modunun acil kapatılması lazım. Bu şekilde 112 gibi önemli ve ciddi hattı meşgul ediyorum lütfen çözüm üretin.

Samsung Telefon Şebeke Sorunu Yaşıyorum.

11 Mart

Şebeke sorunu. Telefonumun sinyal gücü -97dBm 8asu görünüyor. Şehir merkezinde bu durum sizce saçma değil mi. Telefon kesinlikle görüşme yaptırmıyor. Aynı işyerinde diğer telefonlar çekerken benimki maalesef çekmiyor. Çözüm rica ediyorum. Teşekkürler.

0 Yorum

Samsung Telefon Şikayetvar üye markasıdır