Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Samsung Telefon ile ilgili
Cep Telefonu Deneyim Raporları
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

Samsung Telefon M31 Kapanma Sorunu

Barsc 09 Şubat 11:55

Samsung M31 model telefonuma en son aralık ayında bir güncelleme geldi daha sonra telefonum kapandı ve açılmadı sonrasında fabrika ® ayarlarına geri döndüm ancak bu sefer de telefonum sürekli kapanmaya uygulamalarda donma kasma hatta uygulamalardan atma problemi yaşıyorum bu sorunun çözülebilmesi in Samsung Türkiye ®'den teknik destek talep ediyorum.

Samsung Telefon Logo
Samsung Telefon09 Şubat 12:50
Barsc09 Şubat 20:17

Merhaba az önce telefonum yine aynı şeyi yaptı kapandı ve açılması uzun sürdü açıldıktan sonra önemli bir yazılım sorunu algılandı güncellemeleri denetleyin varsa güncelleyin yoksa çözüm için Müşteri hizmetleriyle iletişime geçin diye bir yazı geldi ekranıma ancak şu an Müşteri hizmetleri çalışmıyor ne yapmam gerek?

Barsc09 Şubat 20:26
Samsung Telefon M31 Kapanma Sorunu

Merhaba yazılımı güncellemesi yüklenmesini yaptım boş alanım da çok fazla ancak güncelleme gerçekleştirilemedi dedi ekranda ve tekrardan bu yazı belirdi

Barsc09 Şubat 22:19

Şu an güncelleme yapıldı ancak cihaz açılmıyor sürekli kendini yeninden başlatıyor.

Cep Telefonu Deneyim Raporları
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

02 Ekim 2022

Samsung Telefon Müşteri Hizmetleri Müşterilerini Yalancılıkla İtham Ediyor

Samsung M21 telefon aldım Samsung Türkiye garantili Hepsiburada üzerinden. Ama maalesef biri aldığımdan beri sorunlu başlarda önemsemedim ama sonra çok can sıkıcı olmaya başladı. Sorun yakınlık sensör arızası. Yapmaya başladı mı sürekli yapıyor ısınınca telefon ama. En oyun da oynamam telefon neden ...

1 hafta önce

Samsung Telefon M31 Wi-Fi Sorunu

2020 yılında aldığım Samsung m31 telefonumda 2-3 aydır Wi-Fi kullanım durumundayken birden ünlem işareti belirtiyor ve bağlantı kesiliyor evdeki diğer cihazların Wi-Fi çekim hızı normalken ben sürekli Wi-Fi internet olmadan bağlı ya da ünlem sorunu yaşıyorum. Bunu çözerseniz sevinirim.

01 Şubat

Samsung Telefon M31 Wi-fi Sıkıntısı

Kolay gelsin iyi çalışmalar. Samsung m31 cihazımda wi-fi sorunu yaşıyorum. Sürekli kopuyor videoları çok geç açıyor kısacası hiçbir işlemi yapamıyorum. Sorunu çözemedim. Sorun modemde değil çünkü evdeki diğer 2 telefon Wi-Fi 'deyken sorunsuz çalışıyor. Yardımcı olur musunuz?

25 Ocak

Samsung  M31 s Sürekli Donup Kapanıp Açılıyor

Samsung m31 s marka telefonumu kullanırken bir anda donuyor ve kapanıp açılıyor bazen kapanıyor çok uzun süre açılmıyor. Açıldıktan sonra biraz kullanıyorum yine kendi kendine donuyor yine kapanıp açılıyor bir darbe veya düşme çarpma söz konusu kesinlikle yok.

02 Aralık 2022

Samsung M31 S Hayalet Ekran Sorunu Belli Belirsiz Görüntü Ekran Arkası!

11 aydır Samsung M31 s telefonumu kullanıyorum ama ekran arka kısmında TikTok sizin için simgeleri sürekli arka planda hayalet ekran sorunu yaşıyorum hangi uygulamaya girersem gireyim ekranın arkasında beliriyor ve telefonu alalı 1 sene bile olmadı. Samsung lütfen sorunumun giderilmesini istiyorum.