Samsung Telefon ile ilgili
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

Samsung Telefon Kısmi Bozuk Ürün

Osman
Osman 01 Şubat 20:55

Samsung s22 cihazımı Vatan Bilgisayar ® şubesinden 15-20 gün önce aldım telefon soğudu zaman ahize kısmından cızırtılı ses geliyor ve ses azalıyor. Isınınca düzeliyor bu sebepten ötürü alarmı duymayıp işe geç kaldım. 20 günlük cihazın garantiye gitmesi olmaz 5 yıl boyunca hiç bozulmadan kullanılan s10+ lar varken değişim talep ediyorum

Samsung Telefon Logo
Samsung Telefon02 Şubat 08:45
  • profile
1 Destekçi
Cep Telefonu Ürün İncelemeleri
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

3 hafta önce

Samsung Telefondan Güncellemeden Sonra Ses Gelmemeye Başladı

Samsung A50 telefonum. Telefon güncellemesi yaptıktan sonra hoparlörden hiçbir şekilde ses gelmemeye başladı, müzik oynatılıyor ama hoparlörden ses gelmiyor ahize üzerinden sesim karşı tarafa ulaşmıyor ve karşı tarafın da sesi bana gelmiyor. Android güncellemesi yapmadan önce sorun yoktu Telefonun 2...

Pln
05 Mayıs

Samsung A50 Ses Sorunu!

Samsung A50 telefonum. Telefon güncellemesi yaptıktan sonra hoparlörden hiçbir şekilde ses gelmemeye başladı, müzik oynatılıyor ama hoparlörden ses gelmiyor ahize üzerinden sesim karşı tarafa ulaşmıyor ve karşı tarafın da sesi bana gelmiyor. Android güncellemesi yapmadan önce gayet iyi çalışıyordu.

07 Nisan

Samsung Telefon Samsung A02s Ahize Ses Gelmiyor

Samsung Galaxy a02s cihazımdan ahize sesi alamıyorum buna medya sesi de dahildi ama uzun uğraşlar sonucu düzelttim fakat ahizeden bir türlü ses alamıyorum hoparlör le konuşmaya çalışıyorum sorunun yazılımsal bir sıkıntısı olduğunu düşünüyorum yardımlarınızı en kısa sürede bekliyorum

17 Ocak

Samsung Telefon Yazılım Sorunları, Ahize Ses Düşüklüğü

Samsung A32 ahize ses az geliyor. Ritmik ayarları da sorunlu telefon beni agresif yaptı hala sorunlar yaşıyorum. Lütfen bir an önce düzeltmesine ilişkin yardım beklemekteyim. Samsung şirketi her yazılım sonrası mutlaka bir problem çıkarmaya devam ediyor.