Samsung Telefon Galerideki Fotoğraf Ve Video Açılmıyor

Samsung A51 256 GB telefonumda sürekli Wi-Fi kopması oluyor. Bağlantıda ünlem işareti çıkıyor ya da internet olmadan bağlı yazıyor. Evdeki diğer iki Samsung telefonda ve Samsung tablette sıkıntı yok. Yani bağlantıdan değil telefondan kaynaklı. Bir yıldır bu yüzden iki kat telefon faturası ödüyorum. ...
Samsung a52 telefonum şarjı bitti ve kapandı. Sarja taktım ünlem işareti ve damla işareti gösteriyor ve açılmıyor şarj olmuyor. Suyla temas etmemesine rağmen böyle bir şey yaşıyor olmam anlamsız geldi. Telefonumu 1 gündür hiçbir şekilde kullanamıyorum.
Samsung A52 marka Telefonum şarjı bitti ve kapandı daha sonra şarja taktığımda sıvı teması olmamasına rağmen şarja takınca damlacık çıkıyor ünlem işaretli Hata veriyor şarj olmuyor telefon kapalı açamıyorum durduk yere böyle oldu. Sorunu ne yaptıysam çözemedim.
Samsung a52 telefonum galerimdeki bazı fotoğraflar açılmıyor ve dosya biçiminin desteklenmediğini söylüyor. Gri zemin üzerinde ünlem işaretli bir görsel çıkıyor. İlk basta fotoğraf açılıyor fakat tekrar galeriye girdiğimde silinmiş oluyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim.