Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Galaxy S23'te Hayalet Ekran Sorunu

18 Ekim 2024 22:58

07.10.2024 tarihinde almış olduğum Samsung Galaxy S23 cihazımda hayalet ekran problemi oldu. Servise götürdüğümde bunun yazılımsal olduğunu söylediler ve yazılım atıldı. Eğer sorun düzelmezse, ilk ay cihazı olduğu için yeni bir cihaz ile değişim veya iade için yardımcı olacaklarını belirttiler. Fakat yazılımdan sonra tekrar eden sorunu aynı gün video çekip servise verdim. 10 gün sürebilir dediler, lakin ikinci gün 'sorun yok' diyerek geri verdiler. 10 günlük bir cihazda nasıl hayalet ekran sorunu olabilir veya yazılım atarken sorun var denirken, serviste nasıl sorun bulunamadı? Çevremde yaklaşık 5 kişi S23 kullanıyor ve hiçbirinde bu sorun yok. Lakin Samsung firmasının bana açıklaması, oled ve AMOLED ekranların doğası bu, cevabı oldu. 10 günlük bir cihaz ve sunulan hizmet kötü. Hakkımı tüketici hakem heyetinde arayacağım.

19 Ekim 2024 09:55 (Şikayetten 10 saat sonra)

19 Ekim 2024 13:31

Zerre çözüm odaklı olmayan ve sürekli aynı şeyleri söyleyen bir çözüm adı altında bir görüşme gerçekleşti 9 günlük cihazda bariz belli olan hatayı çevremde ki yaklaşık 10 cihazın hiç birinde görmeme rağmen normal denildi ama demek ki Samsung firması sadece satışa bakan çözüm üretmeyen veya satayım da gerisi çok da önemli değil diyen bir firma imiş böyle anlıyorum artık. Israrla sorunu sizinle çözelim dediğim halde beni Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım

19 Ekim 2024 15:17

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

20 Ekim 2024 14:04

Daha önce ulaştınız zaten bana çözüm üretmek istesen bir tavrınız olsa yine ulaşırdınız. Bir müşteri kaybetmek belki sizi mağdur etmez lakin ben daha 10 gündür kullandığım daha doğrusu kullanmadığım sıfır bir cihazla son derece mağdurum. Ama hakkımı sonuna kadar arayacağım. Haklı olan hakkını alır. Elimden geldiğince de bu mağduriyeti yayacagım.

22 Ekim 2024 09:39

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

22 Ekim 2024 11:04

Yanlışınız var bana tam üç defa ulaşıp üçünde de sorunu çözmeye dair zerre çabanız olmadı.

25 Ekim 2024 20:31

Vatan Bilgisayar'dan sıfır aldığım 9. Gün sorunu fark edip 10. Servise götürdüğüm servisin yazılım atarken sorunu kabul edip yazılımsal sorun dediği ama yazılımdan sonra sorun devam edince ve talebim para iadesi olunca bir anda aynı servis aynı teknisyenlerin bu cihazda hiçbir sorun yok dediği ve gerçekten büyük bir emekle biriktirdiğim paramla aldığım telefon öylece elimde kaldı benim yaşadığım mağduriyetin umarım çok daha fazlasını yaşamanız dileğiyle. Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim lakin en az 2 3 ay sürecekmiş benim bu mağduriyetim kos koca (! ) Samsung tarafından çözülemedi.

Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy S23'te Hayalet Ekran Sorunu

18 Ekim 2024 16:55
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 14:14
Ahmet sonuçtan çok memnun

01 Mart 2024 11:25
"Problemim çözüldü fakat kalıcı bir çözüm olması adına altyapı kurmak daha makul olacak gibi gözüküyor. Dönüş ve destek için teşekkür ediyorum"

22 Şubat 11:53
Samsung Garanti Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 20:25