Samsung Telefon Galaxy S20 Fe Arızası

2 gün geçti sözde ilgilenip arayacaklardı, ne arayan var ne soran.
2 hafta geçti ne arayan var ne soran, firma buradaki şikayete otomatik yanıt veriyor, yazık gerçekten yazık.
2 gün geçti sözde ilgilenip arayacaklardı, ne arayan var ne soran.
21 ocakta Samsung Galaxy s20 fe telefon aldım. Aldığım günden beri birisini arayınca ahizesinden beni rahatsız edecek şekilde hışırtı geldi. Samsung müşteri temsilcisi bulunduğum şehirde teknik servis yok diye Ankara BDH Bilişim servisine göndermemi söyledim. 27 ocakta gönderdim. Değişim talep etmem...
4262844894 numaralı onarım işlemine istinaden; Samsung s21 model telefon aldım. Kullanmaya başladıktan 1-2 hafta sonra telefon kapanmaya başladı. Belki düzelir diye bekledim ama sorunlar artarak devam etti. Fabrika ayarlarına döndüm. Sorun düzelmedi. Samsung uzaktan yardım talebinde bulundum ve uzak...
Samsung Galaxy S21 fe telefonum da aşırı ısınma oyunlarda performans düşüklüğü kameranın gerçek renkleri yanlış yansıtması gibi problemler var iki far...
Uzun araştırmalar sonucu 18.01.2023 tarihinde Samsun Media Markt ®'tan Samsung ® Galaxy s20 fe cep telefonu aldım. Telefonu uzun süre kullanmayı düşündüğüm için garantisini 5 yıl yaptırdım. Fakat telefon açarken ilk aramamda ya karşı tarafın sesi hiç gelmiyor ya da benim sesim karşıya hiç gitmiyor. Peşine 1 veya 2 kere aradığımda sesim gidiyor. 15 gün kullandım telefonu bu olay günde 3 veya 4 kere oluyordu. Birkaç kerede konuşurken karşı tarafın sesi gittiği oldu.
Samsung Samsun'daki servisi Bayrak Elektronik ®'e götürdüm volte ayarını kapattırın, sim kartı değiştirin gelin yazılımı yenileyelim sorun gider dediler. Hepsini yaptım, bu seferde sesim boğuk ve az gitmeye başladı. Bende 5 gün bu şekilde deneyip servise geri götürdüm.
Servis elemanı boğuk sesin çıktığını teyit etti ve fırçayla 16 gün kullandığım telefonun mikrofonunu temizledi. Bende telefonumun yenisiyle değiştirilmesini talep ettim. Serviste bana Türkiye'de altyapının çok kötü olduğunu volte servisini kullanamayacağımı kullanırsam böyle sorunla karşılaşacağımı söyledi.
Vodafone yi aradım samsunda altyapının iyi olduğunu bu tür sık kesilmenin telefondan olabileceğimi belirttiler. Servise sorunun devam ettiğini ısrar edince kamera kaydı var mı sorunla ilgili dediler.
Allah aşkına görüşme kesilmesini nasıl kamera kaydına alayım. Merkeze değişim talebimi ilettiler, merkezde reddetmiş. İstersem benim merkezi arayabileceğimi söylediler, bende aradım kayda alıp döneceklerini söylediler. Bugün 2. Gün hala dönecekler. 10.000 TL para verdim telefona daha 1 ay dolmadan sorun yaşadım.