Samsung Telefon Galaxy S10e Türkçe Dil Eksiği
2.374görüntüleme
Sorun çözüldü teşekkürler. Bununla birlikte aynı konuyu destek merkezine yaklaşık 20-25 gün önce belirttiğimde bu konunun şimdilik çözülemeyeceği ilerde güncelleme çıkmasını beklemem bana söylenmişti. Buradan da şu sonuç çıkıyor. Görevlilerin bir kısmı konuya yeterince hakim olamıyor ve müşteriyi çözümsüz bırakıyor. 2- Müşteri yılmayıp da alternatif arayışına girdiğinde veya Şikayetim var sitesini kullandığında daha iyi sonuç alıyor. Sonuç olarak Bugün sorunumu çözen Samsung çalışanı arkadaşlara teşekkürler
Aralık 2019 da Samsung ® Galaxy s10e Telefon aldım. Bu telefon fiyatı ile ve özellikleri ile üst düzey bir telefon gibi görünmesine rağmen sesle yazım yapmak için Türkçe sesli giriş özelliği yokmuş.
Daha önce Samsung Galaxy S7 ve samsungA70 gibi Samsung S4 mini gibi birçok farklı Samsung telefon kullandım. Bunların hepsinde de Türkçe sesli giriş vardı. Galaxy S10 e bütün kullandığım Samsung telefonlardan daha üst segment, daha pahalı daha sonraki bir model olmasına rağmen Standard olmasını beklediğim Türkçe sesli giriş özelliği yok. Maalesef Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Sesli giriş özelliği bir iş adamı için yazma hızını çok arttıran bir özelliktir. Bu telefonda bu özelliğin olmaması kabul edilebilir bir şey değil. Samsung bunu ya bir an önce gidersin Türkçe sesli giriş özelliğini tamamlasın ya da bana satılan telefonu geri alsın. Türkçe önemsiz bir dil mi Türk insanı bunu hak etmiyor mu? A**B** Tel:0533 *****5