Samsung Telefon Donma Ve Ekran Açıp Kapanma

16 Temmuz 2022
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Her şey için çok teşekkür ederim.”

Samsung j7 core telefonum hard reset attığım halde dönüyor, fabrika ® ayarlarına dönmek dışında ne yapılabilir? Android 9 dan önceki sürüme dönüş yapılabilir mi? Ya da yakın gelecekte beklenen yeni bir güncelleme var mı? Konuyla ilgili yardımınızı rica ederim.

Samsung Telefon Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 26 dk
Samsung Telefon Logo
17 Temmuz 2022 08:56
Yusuf
19 Temmuz 2022 19:07

Her şey için çok teşekkür ederim.

Samsung Telefon Ağda Kayıtlı Değil

09 Mayıs

J7 core güncelleme sonrası IMEI lerin iki tanesi de uçtu ağda kayıtlı değil uyarısı geliyor One ui 1.1 yüzünden IMEI repair yapılamıyor. Android 9 dan eski versiyona nasıl donulur ve nasıl IMEI yenilenir. Bana bilgi verirseniz sevinirim. İki yuz elli karakteri doldurmam lazımmış

Samsung Telefon Telefonumun Sürekli Kapanması

1 hafta önce

Samsung j7 core telefonum sürekli kendi kendine kapanıyor. Günde ciddi anlamda 100 defa belki de yüzden fazla kapanıyordur üstüne üstlük bir de bataryayı söküp takmadan da düzelmiyor. Sorun gerçekten Samsung firmasına yakıştıramadım. En beklemediğim firmadan en beklenmedik sorunlar meydana geliyor. ...

Samsung J7 Core Açılıp Kapanma Hatası

2 hafta önce

Telefonum yaklaşık 2 3 haftadır kendi kendine donuyor. Açılması için bataryayı çıkarıp takmam gerekiyor. Cihaz güncel ve hafızası dolu olmasına rağmen böyle bir sorun yaşıyorum. Samsung firmasına yakıştıramadım. Kendi kendine kapandığı için alarmlarım, aramalarım da araya kaynıyor.

1 Yorum

Baki

Sorunu çözebildiniz mi acaba aynı sıkıntı bende de var.

Samsung Telefon Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı