Samsung Telefon Dokununca Yatay Gri Çizgiler Sorunu

Galaxy watch 5 bağlantı sorunum var. Telefonum Xiaomi alırken tüm androidler için uygun diye aldım ama 2 gün ard Arda bağlantı kesildi ve tekrar bağlayamadım. Bu yüzden 2 gün içinde saati 2 kere sıfırlamak zorunda kaldım. Sıfırlayınca bağlandı ama 1 gün sonra tekrar koptu bağlantı. Şu an yine bağlad...
Samsung Galaxy a12 şarj sorunu yaşıyorum. Daha öncesinde hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. 15 yildir telefon kullanıyorum Samsung'dan hiç şaşmadım ama kullandığım Samsung Galaxy a12 şarj sorunu yasamaya başladım. Yüzde 85e kadar doluyor üstü dolmuyor ve ağır ağır şarj alıyor
Samsung Galaxy A31 Telefon 15 dakikada bir Wi-Fi kopması yaşıyorum. Uzun yıllardır bir çok modelini kullandım ama hiç böyle sorun olmadı. Modem resetlemekten bir hal oldum. Ama anladım ki sorun telefonumda ve kullanamaz hale geldim. Ortak sorunmuş şikayetlerden belli.
Merhaba, 5 gün önce aldığım Samsung Galaxy a73 telefonumda düşük ışıkta beyaz ekranda iken kaydırmaya çalışınca veya dokununca gri yatay çizgiler beliriyor. Eski telefonumun sorunlarından bıktığım için bu cihazı aldım eğer bu şekilde devam ederse bir daha asla Samsung ® marka bir cihaz almayacağım. Bu yazıyı yazarken bile bu sorun canımı sıkıyor.