Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Samsung Telefon ile ilgili

Eşref sonuçtan çok memnun

• profile
1 Destekçi
Ürün Deneyim Raporu
Kullanıcıların ürünle ilgili yaptığı değerlendirmenin sonuçları.
Samsung Telefon Galaxy Note 10 Lite

Eşref
Eşref 13 Nisan 2022 00:57
Eşref'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Samsung Galaxy Note 10 Lite kullanıyorum. Son güncellemeyi indirdikten sonra, telefonumun bildirim paneli çalışmamaya başladı. Sürekli telefonumu kapatıp açıyorum. Flash wi-fi mobil veri telefonu sessize alma tuşu gibi bildirim panelinde olan hiçbir uygulamayı kullanamıyorum.

23 Nisan 2022 20:18

Samsung Note 10 Lite bildirim panelindeki tuşlar çalışmıyor tuşlara dokunduktan belli bir süre sonra işliyor sorunu yazmıştım müşteri hizmetleri aradı ağ bağlantılarını sıfırladık düzelmişti telefonu kapatıp acınca yine aynı sorunu yaptı ilginiz için şimdiden teşekkürler

Samsung Telefon Logo
Samsung Telefon13 Nisan 2022 08:51
Eşref
Eşref26 Nisan 2022 15:01

Teşekkürler

• profile
1 Destekçi
Ürün Deneyim Raporu
Kullanıcıların ürünle ilgili yaptığı değerlendirmenin sonuçları.
Samsung Telefon Galaxy Note 10 Lite
Memnuniyet ve Tavsiye
7,610

23 Ocak

Samsung Telefon Wi-Fi Ve Hücresel Veri Sorunu

Samsung Galaxy A10 Wi-Fi ve mobil veri sorunu yaşıyorum ikisini de kullanamıyorum bu yüzden telefona kurulum yapıp kullanamıyorum. Wi-Fi'de ünlem işareti ve internet kullanılamıyor yazısı var. Kendi hücresel ağımı da kullanamıyorum hiçbir şekilde bağlantı kuramadım

13 Ocak

Samsung S21 Şebeke Sorunu

Samsung Galaxy S21 5G aldım. Aldığımdan beri aradıklarında ulaşamadıklarını söylüyorlar hat kaynaklı olduğunu düşünüyordum ancak mobil veride internet çok az çekiyor. Sürekli kesinti yaşıyorum sıfır telefon hissi hiç yaşamadım. Farklı hatlarla ve operatörlere denedim sıkıntı aynen devam ediyor. Ne y...

1 Yorum

Berat
Berat

Aynı sorun bende de söz konusu. Telefonum bugün yeni güncelleme aldı. Düzelir diye umutlandım. Ama problem aynı şekilde devam ediyor. Quick panel tepkisizleşiyor. Mobil veriye ya da başka butona dokunduğumda işlem yapmıyor ve sürekli telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Sorunu ekran kaydı ile göndermek istedim ama ekran kaydını da baslatamiyirum.